Sluta med Youtube....?!?!

2 921
154
 
Stickad tröja: www.chiquelle.se/klader-online/trojor-stickat/oversized-pullover-knit-dress-mocha
Klippning av Linn Moberg (@linnmobergg)
Runtime: 23:18

Kommentarer

Samilito 1
Samilito 1 - 2 måneder siden
Best of all
Samilito 1
Samilito 1 - 2 måneder siden
Jag älskar dig sluta inte 😭😭
Adèle Traista
Adèle Traista - 2 måneder siden
Bianca snälla sluta inte stäng av kommentarsfältet för din skull och glöm inte att de som är skriver kommentarerna är bara troll och är bara människor utan något liv som inte har något bättre för sig. Och kom ihåg att alla som skriver skit till dig är osäkra, sluta aldrig med det du gör älskar det 😘❤️
Frida Dahlström
Frida Dahlström - 5 måneder siden
du är så bra på youtobe bry dig inte om alla hat komentarer som du får du är dig skälv och det är det viktigaste. du är en underbar persion. dom som skriver hat vet inte att du inte är en meniska. istelet för att bry dig om hat så kan du bry dig mer om dina bra komentarer. glöm inte att du är fantastisk.
Lo Com
Lo Com - 6 måneder siden
I slutet
Jag pratar också med mina djur på ett konstigt sätt 🥰😍
madelaine clausen
madelaine clausen - 8 måneder siden
Jeg synes du er helt fantastisk på absolutt alle måter. og elsker alt du gjør!
Oifi Pifi
Oifi Pifi - 8 måneder siden
Jag har aldrig kommenterat nånting någonstans, har precis börjat kolla på dig och du är helcool och bra! 👏👏. Sluta inte, har testat att kolla på andra youtubers men har inte fastnat. Hej efter 2månader typ.
Carina Manninen
Carina Manninen - 8 måneder siden
Älskar dej sååå mycket men snälla ja vill bara säga , sluta säg sinnesjukt och besatt. Det låter hemskt. Så byt ut orden gumman. Puss
Katten99
Katten99 - 9 måneder siden
Förstår att det inte är kul med "hat" men sen tycker jag att det du anser som "hat" inte alltid är hat utan kommentarer i negativ ton... och sen är du dessutom inte bra på att ta kritik överhuvudtaget du blir jätte defensiv direkt
Pearl Paisley
Pearl Paisley - 9 måneder siden
Det är bra att du skänker vidare till second hand och säljer saker via sellpy (såg påsarna) Toppen! Det är steg 1. Men sedan blir jag ändå konfunderad. Mycket av det du har i nya lägenheten verkar helt nytt och du vill redan byta ut dina kökstallrikar. Det är kul med nytt, det tycker många. Men det är också ett sätt att bidra till onödig konsumtion ur både ett miljömässigt och ekonomiskt perspektiv. Så summa summarum : Tänk till innan du köper nytt samt låt dina gamla prylar få ett nytt hem eller återvinnas (vilket du verkar göra). Tack annars för en intressant blogg. Beklagar att du får så mycket hat, det är riktigt dålig stil. Och ja, jag har tänkt både en och två gånger innan jag postar.
Kajsa Järvholm
Kajsa Järvholm - 9 måneder siden
tack kära
Kajsa Järvholm
Kajsa Järvholm - 9 måneder siden
Tack för videon
Idunroblox12 Idunroblox12
Idunroblox12 Idunroblox12 - 9 måneder siden
jag är allergisk mot marabou
julita pagh
julita pagh - 10 måneder siden
Fina du! Förstår vad du menar och det kanske är lättare sagt än gjort men vill bara säga: skit i alla idioter och avundsjuka människor som håller på! Jag tror dom är avundsjuka och totalt omogna! Du är bäst och du är så härlig ❤️
Magnus Eriksson
Magnus Eriksson - 10 måneder siden
Du är bäst!!
Emino
Emino - 10 måneder siden
Du är min FAVORIT youtuber och snälla sluta inte för du är verkligen grym och en sån Queen med ALLT du gör🥺❤️❤️🤩😻😭✌🏽👑🙏
hheeejj jj
hheeejj jj - 10 måneder siden
Videon börjar 4:16
flowers kitchen
flowers kitchen - 10 måneder siden
ta en paus bianca. du behöver privatliv också.
Familjen SMOF
Familjen SMOF - 10 måneder siden
Kram på dig ❤️
warina barzani
warina barzani - 10 måneder siden
Ge det inte uppmärksamhet Bianca. Det finns så otroligt osäkra och olyckliga människor där ute. Du är även så jävla bra på alla sätt och det svider i många!!
Sara Linder
Sara Linder - 10 måneder siden
Lägg aldrig av Bianca!!! 99% Älskar dig
Annie Wibeck
Annie Wibeck - 10 måneder siden
Alltså, jag tror att folk kritiserar bara för att det är du. En offentlig ung person som är framgångsrik. Det finns flera äldre, inte lika framgångsrika influencers som prenumererar på blommor varje vecka och kallar det vardagsglädje, de får absolut inget hat, tvärt om hyllas de som genier.
Det finns en stor mängd svenskar som är så otroligt missunnsamma mot människor som det går bra för, de är nog inte majoriteten men de hörs mest. Och förmodligen lättare att höra och därmed lättare sagt än gjort att ignorera dessa negativa röster. Det är samma negativa kommentarsfält hos de flesta framgångsrika UNGA influencers. Vill bara säga att jag tycker att du ska köra ditt race, stå på dig och var dig själv MEN också stå upp för dig själv, fortsätt ta upp negativa kommentarer, fortsätt försvara dig själv och visa att du inte tänker ta vilken skit som helst! ❤️❤️
Isabella S V
Isabella S V - 10 måneder siden
Jag tycker det var så bra att du tog upp det här i din video.👍🏻💕
All Random And More SWEDEN
All Random And More SWEDEN - 10 måneder siden
Lägg av då snälla!
Livsturisten
Livsturisten - 10 måneder siden
Den Bästa Vännen är den man obehindrat kan vara TYST med i flera timmar!
Marie St
Marie St - 10 måneder siden
Alltså du skulle ju dubba tecknade filmer 😍😍😍 Alltså rösten när du pratar med dina hundar på slutet. Jag dööööör så gulligt! Sluta inte vlogga. Skit i alla idioter därute! Kom ihåg att du är grym. Jag undrar bara hur alla har tid (eller varför de väljer att lägga sin tid?) på att skriva en massa taskiga kommentarer som inte betyder ett skit! Kör hårt! 🤗
TSLK Skidbytardagen2019
TSLK Skidbytardagen2019 - 10 måneder siden
Du är BÄÄÄSSSTTT komihåg det,lyssna INTE på HATTET!!!
TSLK Skidbytardagen2019
TSLK Skidbytardagen2019 - 10 måneder siden
röda korset
vickan112
vickan112 - 10 måneder siden
Jag önskar att jag var så framgångsrik som du är , skit i vad alla säger du gör det du vill och du gör det bästa du kan.
Moa Nordin
Moa Nordin - 10 måneder siden
Hej Bianca!
Jag kan förstå att det blir jätte jobbigt att få jättemycket hat men samtidigt så har du ju ändå valt att synas, höras och när man är så öppen med sitt liv överallt framförallt så som du är på sociala medier så kan det vara så att man får skit. Du kanske skulle behöva hjälp för att kunna lära dig att hantera det hatet? Du är ju en Wahlgren så jag förstår att det kanske blir en större press såklart att vara på sociala medier när man är du men då borde du ha tänkt lite på de innan.
Du måste ju ha förstått att du skulle bli väldigt stor utåt speciellt på sociala medier så det måste ju ändå ha tänkt på det att det även skulle kunna komma hat kommentarer. Jag menar bara du måste ju ha vetat lite vad du gav dig in på. Men de är absolut inte rätt att folk ska hata på dig, det förtjänar du verkligen inte, ingen gör de! Men sen sätter du dig i vissa situationer själv när du gör vassa uttalanden om saker och kommer med åsikter om andra och som till exempel att göra din video här om "det här stör jag mig på om influensers" vilket inte är så smart så klart folk reagerar och tycker saker om dig.
Det har ju gått några gamla Wahlgrens värld avsnitt ifrån 2016 på nätterna och jag måste bara säga att jag saknar verkligen den gamla Bianca, alltså jag vet ju att alla förändras ju äldre man blir men men jag saknar den gamla Biancas personlighet och humor. Jag tycker att på dem här senaste åren så har du förändrats på ett negativ sätt (enligt mig), jag tycker att du har som tappat dig själv som person bakom allting, allting har blivit så ytligt och fixerat med allting känns det som, du verkar måste försöka vara på ett visst sätt för att alla andra är eller gör så, för att du ska bli accepterad eller är det de att du har en sån press på dig för att du är du? Jag tycker att du liksom glömt bort den Bianca ifrån 2016 som var jätte skön inte brydde sig om lika mycket saker utan bara körde på, va sig själv och bjöd på sig själv ändå. Jag tror att många kan störa sig på den här nya Bianca att det är därför som du får hat. Skulle du inte kunna komma på någonting nytt när du gör dina Youtube videos? än att köra dem sakerna som du nästan alltid gör här.
Jag gillar dina hemma videosar som du har gjort, dem när du har varit hemma själv en hel helg och legat i soffan och sett på youtube videos och sett på film:) för jag tycker att då har jag också sett en annan Bianca ( på ett potisivt sätt) och lite av den gamla Bianca igen:)
Du verkar vara en stor förebild för många framförallt för yngre tjejer, visa de!
Farida Jezyk
Farida Jezyk - 10 måneder siden
Förstår precis Lovisa med hennes mående ❤️ försök & hitta något som fyller på din energi & träning tar ner ångesten fast man kanske inte orkar ens tänka på sånt..
Julias Cheer
Julias Cheer - 10 måneder siden
fina Bianca, älskar dig fina du!❤️
Emelie Eriksson
Emelie Eriksson - 10 måneder siden
Det gör dom här. Ofärgat glas och färgat glas i två olika men när dem hämtar så är det en så pass liten bil som bara har ett fack och jag antar att personen inte har tid att åka två ggr. så personen slänger ner allting i samma och när någon ifrågasätter så säger personen "ta det med kommunen" skitsur.
Mia Hacklin
Mia Hacklin - 10 måneder siden
Ni verkar ha en sån bra o fin vänskap. Jag har alltid sagt att en bra vän kan man sitta tyst med i typ 3 timmar utan att det känns jobbigt.
linda xx
linda xx - 10 måneder siden
en del second hand butiker tar i mot porslin
Spiritwolf
Spiritwolf - 10 måneder siden
Du vet redan hur du ska göra ,men stäng kommentarsfältet först så blir d andra mycket lättare,lita på din intuition,för den kommer föra dig på rätt väg genom livet,för det gör inte dem som ser på din kanal,skänk dig själv lite tid å gör något annat som gör dig glad och taggad istället 😃❤
Ida Allerborg
Ida Allerborg - 10 måneder siden
hej Bianca jag skulle bli såå glad om jag fick dina gamla koppar och skolar för min mamma ligger inne på sjukhus och mår jätte dålig så hon skulle bli såå glad om hon skulle få de, hon har drömt om detta så länge. Och jag vill så gärna köpa de men ingen har råd och jag har letat efter de på blocket och allt. Skulle betyda allt om jag skulle få de och kunna ge till min kärra mamma.
Charlie Larm
Charlie Larm - 10 måneder siden
Äskar det du gör fortsätt med det du gör ❤️❤️❤️
Pinguu Cool
Pinguu Cool - 10 måneder siden
NEJ!!! Bianca sluta inte du så bra videos låt inte hatet vinna dom är bara avundsjuka!!! Sluta inte med det du gör❤️❤️❤️
Först podden och nu din youtube kanal😭 fortsätt med det du gör och låt inte hatet vinna du är bäst❤️ så snälla fortsätt med det du gör🥰
Skitsystem4
Skitsystem4 - 10 måneder siden
bara att strunta i all hat du får för du vet själv vem du är, du är en väldigt fin människa, tänk på all positiv respons du får så blir allt bra säger någon en massa skit strunta i det man ska inte ta åt sig vad andra säger, så gör jag och det funkar jättebra lägg inte ner med sociala medier i första taget det finns alltid någon som älskar en eller hatar en.
Heidi Karinen
Heidi Karinen - 10 måneder siden
Det här med hat kommentarer är kanske någonting att lära sig. För dig och för dom som skriver hat kommentarer. Dom som skriver att du skulle inte köpa så mycket är jätte mycket rädd för miljön. Det är verklighet för dem. Och de har förstår rätt att skriva så, men dom borde ju lära sig att inte göra det så att det är hat kommentarer då. Det är inte fiffgt om man vill påverka på lång sätt. Ett tillfälle att lära för dom också, om dom är fiffiga. Hat kommentarer sprider ju hat, och det var ju inte deras mening, eller hur, utan att minska konsumeringen tex. Och sen av det vanliga swedish jealosyn. Det där typen av jealosyn finns ju världen över. Om du skulle ha det någotvis annorlunda, bättre eller sämre, skulle de finnas människor som skulle vara jealous. De har inte ännu lärt sig att njuta av deras eget liv fullt ut. Förhoppningsvis får dom tilfällen att göra så. Men du ska inte sluta njuta ditt liv för det. Gå inte den där vägen. Du måste lära dig att förstå och lära vara sympatiskt i alla fall och sen fortsätta med det som du tycker om att hålla på. Dom med hat kommentarer sätter dig så här en jätte bra möjlighet att lära dig om att leva livet med andra. Det säkert är inte känns lätt. Lycka till, vad än du gör!
Dennis H
Dennis H - 10 måneder siden
Du är säkert den enda som får hatkommentarer!
Yessica
Yessica - 10 måneder siden
Ja en del människor är ju heelt otroliga och inbillar sig att vi andra inte ser, de egentliga, syftena med deras attacker? Att tro att det är fritt fram att yttra vad som helst så länge det gör att man själv mår bättre - men är helt empatilös inför mottagarens känslor. Det är verkligen inte okej, vem har inbillat dig det? Vidare så avslöjar detta upplägg handlingens syfte, att det bottnar i det klassiska mindervärdeskomplexet man känner gentemot mottagaren. Människor som mår bra behandlar andra bra och människor som mår dåligt behandlar andra dåligt. Så enkelt är det. Så det handlar egentligen inte om mottagaren, det handlar om dem. Sen kan man ge konstruktiv kritik i all välmening, absolut, det är en helt annan femma och då har man en helt annan ton också. Så de är väldigt lätta att särskilja. Så att hänvisa till konstruktiv kritik när man är otrevlig och kommer med alla möjliga påhopp, haha, snälla sluta eller ta en Bellman också när du ändå håller på :)

Bianca du behöver verkligen se denna video - Why fans turns into haters: https://www.youtube.com/watch?v=Pbrr61ezP3g
Hilma Bryntesson
Hilma Bryntesson - 10 måneder siden
Du är så jävla rolig älskar dig Bianca!
Benjamin Hübinette
Benjamin Hübinette - 10 måneder siden
Jag skulle gjort det gör det!
nike ivarsson
nike ivarsson - 10 måneder siden
Vissa tycker att du ska stänga ner kommentarsfältet Men det tycker inte jag! Jag tycker att alla haters sluta skriva! Bianca ska inte behöva sluta för några haters skriver något som inte vet någonting om! Go girl!🥰
themaister2000
themaister2000 - 10 måneder siden
Klarar man inte av att ignorera hat så kanske man inte borde jobba med detta. Dock inte konstigt att du får han när du öppet kommer ut i en podcast och säger att du vill misshandla någon....
Max Max
Max Max - 10 måneder siden
Snälla vet att man inte ska hata på nån men de finns saker du kan göra plus man skriver inte att man ska slå nån så 1-1 herregud
Malin Cruces
Malin Cruces - 10 måneder siden
LOVISAA TA ETT FLYGG NU NU NU TILL VÄRMEN, det kommer lösa dendär känslan. Tyvärr är bristen på värme och D vitamin alldeles för stor på vintern. Så åk fyll på , åk hem! fortsätt jobba :D
Benedicte
Benedicte - 10 måneder siden
Så utrolig fint servise 😍er det i fargen sand eller hvit?
martinerh
martinerh - 10 måneder siden
Du er fantastisk!
Hvem fan trykker på tummen ned. Slutt å se da om dere er så sykt negative. Nå blir jeg bare forbannet over hvor kritiske folk kan være med en som bjuder på seg selv. Hallo! Pass på dere selv! Bianca er rå! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ takk for de beste poddene på hele YouTube. Hilsen Martine 34 år. 😂 elsker deg!
molly a
molly a - 10 måneder siden
usch
Fariba Ahmadi
Fariba Ahmadi - 10 måneder siden
Sluta inte du är en av mina favoriter ❤️
ASMR 00
ASMR 00 - 10 måneder siden
❤️❤️❤️❤️❤️
Nils PLAY
Nils PLAY - 10 måneder siden
Sluta
fij
fij - 10 måneder siden
Bara käft
Magerz
Magerz - 10 måneder siden
sluta med youtube tack
Kone & Festeman
Kone & Festeman - 10 måneder siden
Om du är en youtuber får du förvänta att få hat
Towe Sten
Towe Sten - 10 måneder siden
Ja tack🙄🤷‍♀️
Josephine Ylinen
Josephine Ylinen - 10 måneder siden
Fast Bianca istället för o sluta med Youtube kan du väl försöka möta och ta emot kritiken i en video vad jag sätt har du aldrig försökt förstå kritiken lyssna på dig själv i den här videon det du säger till dom som skriver kritik och eller hat kan du själv behöva lyssna på ingen är perfekt men man kan alltid växa som människa
Jenny Sandels
Jenny Sandels - 10 måneder siden
D och C vitamin, samt Magnesium☀️
Laura Rantonen
Laura Rantonen - 10 måneder siden
Jag ääääälskar när du pratar med dina hundar, relaterar 100%. Dina videos är grymma och levererar alltid!! ❤ håll upp huvudet gumman du är bäst ❤
Preme
Preme - 10 måneder siden
De flesta (enligt det jag tror) gillar att hålla på med YouTube pga. responsen man får, men om du i slutändan tar mer illa upp av det negativa så ska du nog stänga av kommentarerna. Men om du stänger av kommentarerna och därmed gör att "fans" inte kan nå dig på samma sätt och har 3 eller 4 reklamer (som i denna video) så ser de flesta (ännu en gång enligt vad jag tror) att du bara vill tjäna pengar på dina "fans". Så om du stänger av kommentarerna ska några reklamer bort imo. Om du får hat i videos så är det för att Bianca = Visningar, jag har gjort många videos om dig av detta skäl, påpekar folk negativa egenskaper kan du försöka ändra men alla har negativa sidor (bara att du valt att visa dom).
PS. Att säga att du kommer sluta om du fortsätter få hat är inte en bra idé. Då vet dom att "kampen är nära sitt slut" och lär fortsätta.
Joyce Johansson
Joyce Johansson - 10 måneder siden
Ditt hår ser rosa ut , inte för att vara dum men det gör det.:-) :-)
badaren2262
badaren2262 - 10 måneder siden
Emmaus hämtar och tipp tapp finns. Lämna annars till stadsmissionen eller myrorna
Frida Wikberg
Frida Wikberg - 10 måneder siden
Skoja!!!!
Frida Wikberg
Frida Wikberg - 10 måneder siden
Du super snygg varför har ingen samt mågot
Jonatan
Jonatan - 10 måneder siden
Det är för det mesta inte näthat snarare kritik om dubbelmoral. ''jag stör mig på dom som inte kan ta kritik''
naimi kråik
naimi kråik - 10 måneder siden
Yes och där kom krokodiltårarna igen
Linnea Rönnholm
Linnea Rönnholm - 10 måneder siden
Du är så fin!! Du borde inte få så mkt hat som du får!! Du är mkt bättre en dom älskar dig😍💕❤
Nathalie Ström
Nathalie Ström - 10 måneder siden
Jag vill bara säga att jag ÄLSKAR att titta på dina videos❤️
Carros Livsresa
Carros Livsresa - 10 måneder siden
Va Jag förstår så, för mej iafl, får man först ägglossning ca. 1.5- 2 veckor innan mens, och sen kommer PMS:en ca 1- 1.5 vecka innan mensen. Men det är oftast olika för alla, beror på hur regelbundet mensen är osv.- kram 💞🤗
Emma Wisth
Emma Wisth - 10 måneder siden
Svär blir fan lika irriterad som dig Bianca fan kan alla ba sluta dampa håll käften o va lite positiv 🙌
Sofie Bergqvist
Sofie Bergqvist - 10 måneder siden
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Sofie Bergqvist
Sofie Bergqvist - 10 måneder siden
Du är best jag tycker att du ska skita i dom som skriver hatt dom är bara avundsjuka på dej
Ploopas 212
Ploopas 212 - 10 måneder siden
Du är inte snygg
Elvin Johanson
Elvin Johanson - 10 måneder siden
Sluta med youtube SNÄLLA skulle va jätte skönt
melvin forsberg
melvin forsberg - 10 måneder siden
aaa sluta med youtube
Ida Gustavsson
Ida Gustavsson - 10 måneder siden
❤️❤️❤️❤️
Joh Pi
Joh Pi - 10 måneder siden
va fin hon e, fantastisk tjej.
Simme Jr
Simme Jr - 10 måneder siden
Sluta bara ingen bryr sig 😂😂 du tror att allt handlar om dig.. skryter om dina följare 😂😂😂
100%
100% - 10 måneder siden
Nästan alla kommentarer jag såg på den videon var ganska snälla däremot, de nämde bara att du var dålig på att ta kritik men många av dom avslutade det med ”jag älskar dig” eller ”inget illa menat” eller liknande.
sir
sir - 10 måneder siden
Snälla sluta
Sofie's Odlingskanal
Sofie's Odlingskanal - 10 måneder siden
Höst och vinter är tråkigaste årstiden, då är det mysigt elda i kaminen och kanske lyssna på meditations musik, om en månad blir det ljusare igen
Trappa Bar
Trappa Bar - 10 måneder siden
Veldig kul når du frågar andre hvordan de har det og før de rekker svare så går det rett over på deg igjen. Hendar ganske ofte i den her kanalen.
Trappa Bar
Trappa Bar - 10 måneder siden
Om alle "hater" at du legger ut hva du kjøper så kanskje fokuser på noe annet i din YouTube kanal. Dette er jo typ dine kunder og det du tjener penger på, så er jo ganske viktig endå. Bare en tanke ❤️
Lol Lol
Lol Lol - 10 måneder siden
Ingen bryr sig
jordan spieth
jordan spieth - 10 måneder siden
Du kan inte sluta med youtube, nej nej nej NEJ!! Jag är en samlare som din mamma och av dig har jag lärt mig att man kan kasta saker, hur ska det gå för mig om du slutar med youtube och jag inte får inspiration till att göra mig av med saker...det kommer att se värre ut än hos pernilla hos mig och det vill vi inte...så nu fortsätter du med youtube och stänger av kommentarsfältet en tid, japp så får det bli
Chris Aronson
Chris Aronson - 10 måneder siden
Men snälla du. Du klagar på kritiska och hatiska kommentarer.
Först och främst, du föddes privilegierad. Du fick en grym lott i livet, vilket det är inget fel på.
Men du är samtidigt en offentlig person som uttalar sig väldigt klantigt.
Du tror på allvar, att ingen ska reagera när du säger saker som: "Jag får ca 300.000 för en insta bild, men det tog ändå en hel dag att göra den bilden"
Asså seriöst, du tjänade vad folk tjänar på 1 helt år, och gnäller över att det tog en hel dag.
Det spelar ingen roll om folk känner dig eller inte.
Det räcker med att höra 1-3 meningar från dig, och de meningarna är tillräckligt för att dra en dömande slutsats för vad man tycker om dig. Det kommer från din mun, dina tankar. Du kan inte bortförklara det med att folk inte känner dig.
Om jag säger "Det är så skönt och flyga första klass, fattar inte hur folk orkar sitta i ekonomi, sjukt fattigt"
Ja då lär jag få en storm av hat mot mig. Den meningen kom från min mun, min åsikt, och ja folk kommer döma mig utifrån det. Jag kanske är världens bästa person annars. Men vad spelar det för roll. Folk dömer vad de ser. Och med all rätt.
Du uttalar dig på liknande sätt som provocerar folk om och om igen. Men du gillar inte att folk uttrycker sin ilska över dina kommentarer.
Nu är det så att du som offentlig person får faktiskt ta och helt enkelt acceptera det, sedan kan du ignorera eller strida mot det. Vill du inte höra mer skit, så skaffa ett "vanligt" jobb då.
Tror du inte stefan löfven får samma storm av hat kommentarer som dig? Ser inte honom sitta och gnälla över det. Det gäller samma med alla kändisar.
Beklagar att folk kallar dig fula saker. Det är inte konstruktiv kritik, det är rent elakt. Men folk är elaka tyvärr.
Tips, stäng av kommentars fältet. Eller helt enkelt acceptera att folk är och tycker olika, sedan ignorera det bara. Varför slösa tid på att bry sig?
Lycka till.
Maja Höjelid 8A Dacke
Maja Höjelid 8A Dacke - 10 måneder siden
Älskar dig
John Kajak
John Kajak - 10 måneder siden
va fan vad du äter på kanal 5. Bulimi haha...
Julia Olsson
Julia Olsson - 10 måneder siden
Du är grym!
John Kajak
John Kajak - 10 måneder siden
När tar detta slut med dessA knäppa människor som tjänar pengar på att jag köper tandkräm. Man gnäller på att handla. Varför hänger hon på R et. Köp köp köp....uppror.
Ida Lundborg
Ida Lundborg - 10 måneder siden
Sluta inte!!!!!!! Du är en stor inspiration till mej!!
Ida Lundborg
Ida Lundborg - 10 måneder siden
Bianca är bäst!! Och hon är inte värd hat!! Hon är så mycket bättre än det!! ❤️❤️ hon kämpar varje dag och jobbar hela tiden!! ❤️❤️❤️❤️
Lisa Hildebrand
Lisa Hildebrand - 10 måneder siden
När folk skriver att du MÅSTE sluta konsumera så extremt mycket, är inte det hat. Det är personer som vill ha en framtid. Använd din starka röst och fantastiska kanaler som du verkligen arbetat för, till att uppmana till mindre konsumtion, mindre färdiglagad mat, mindre flygresor och uberresor. Tycker verkligen om dig, samtidigt som jag tycker att detta inte är helt okej eller hållbart. Att sälja eller skänka vidare, är inte längre än ursäkt till att producera och köpa mer. kram
Stacey A.
Stacey A. - 10 måneder siden
Alltid klagar ⚡️
Ella Sso
Ella Sso - 10 måneder siden
Nej!! Sluta inte!!!!💔💔💔
Idriz Idrizi
Idriz Idrizi - 10 måneder siden
LÄS INTE KOMMENTARER LEV!
Thilda Kalliomaki
Thilda Kalliomaki - 10 måneder siden
Du är underbar sluta aldrig me det du gör❤️❤️❤️
Neste