MARBELLA VLOGG PART 1 gummor

2 959
97
 
Redigerad av Linn Moberg (@linnmobergg)
Runtime: 25:04

Kommentarer

Sara Wallberg
Sara Wallberg - 12 timer siden
Ni influencers måste sluta inspirera era följare att skita i pandemin. VAKNA FOLK DÖR! Bra förebilder vi har i Sverige.
Linda Olsson
Linda Olsson - 5 dager siden
Vart är den fina röda klänningen ifrån i början?? Den finns inte på din insta 😍
Linda Olsson
Linda Olsson - 5 dager siden
Och även rosa strand klänningen Lovisa har på sig 9:50, vart är den ifrån?
Magda
Magda - 8 dager siden
Era brynprodukter är magi. Så lycklig att det äntligen finns en kall mellanrum ögonbrynspenna. 😍😭 Och sen eran browgel i clear. Wow sån magi! 🙌🏼👏🏼
Kaiko
Kaiko - 13 dager siden
Shit jag kommer aldrig få leva som förut för att sådana personer som du skiter i precis allting och reser runt. Är så trött på dessa puckade människor som media väljer att göra kända. Vad är så jävla speciellt med denna tjejen egentligen? vad har hon gjort för att förtjäna detta livet? åtminstonde så sjunger ju morsan och brossan samt att hon skådespelat och sånt men vad fan har du gjort för att få sitta i talangjuryn och säga om folk har talang eller inte. Så trött på dig Bianca seriöst ta tag i dig själv på riktigt. Och kom ihåg att din mamma är anledningen till att du kan tjäna en massa pengar. Utan henne skulle du inte ha varit någonstans. Så är det så sluta klaga på henne, Pernilla är åtminstonde lite skön och flummig tillskillnad från denna supertråkiga person. BORING!
Jennifer Leino
Jennifer Leino - 14 dager siden
Det kan vara så att din hy är sådär torr och oljig med plitor som du sa i början av videon, för att du blandar c-vitamin och retinol i samma rutin. Man ska inte ha de i samma :( använd den ena på dagen och den andra på kvällen :)
Jessica
Jessica - 15 dager siden
Det heter Marbella inte Mar-bejla 🙄
Mulle Meth
Mulle Meth - 16 dager siden
folk som bor utanför Stockholm borde bannas från alla kommentarsfält, allt hat kommer från stugorna.
kape351
kape351 - 16 dager siden
Kan ju bero på att folk utanför stockholm har förstånd. Bianca har själv valt att ha en vlogg. Då borde hon också kunna tåla kritik.
Stephanie Midhammar
Stephanie Midhammar - 16 dager siden
Alskar Marbella :) bott har I 8 manader nu 😍 vart e de din mamma bor? Kan inte placera de :)
Clara H
Clara H - 16 dager siden
blir verkligen ledsen av att se hur mycket bianca shoppar (som dessutom får hur mycket kläder gratis). Snälla tänk på miljön. Fattar att det är hennes jobb osv men vafan vi har bara en planet och det är fler än hon som ska leva på den
Natalie Tillfors
Natalie Tillfors - 16 dager siden
Vetu min gympa lärare Nova 19 år spelar elite fotboll hon och hennes familj har ett hus Brevid erat typ hon har två syskon tror jag
Natalie Tillfors
Natalie Tillfors - 9 dager siden
I marbella
Studio Sundby
Studio Sundby - 16 dager siden
https://youtu.be/fyMFdaS9m7g
Beatrice Johansson
Beatrice Johansson - 16 dager siden
Har testat ungefär alla brynprodukter i världen känns det som. Har haft produkter som är fem gånger så dyra. JAG ÄR SÅ NÖJD! Perfekt mjukhet på pennan, samma med borsten, man får exakt lagom mängd gelé på borsten och den lägger sig så jämnt på brynen!! Kommer ALDRIG köpa något annat. Wow wow wow.
ulf Sundberg
ulf Sundberg - 17 dager siden
Hudproblemen beror troligen på de produkter som du använder för huden. Om jag inte missat något så är det väl CAIA du använder. Köp dyrare kvalitetsprodukter nu när du har bra med pengar efter försäljningen.
D E
D E - 17 dager siden
Härligt med någon som din mamma som vågar ha sin egen personliga stil och inte behöver vara som alla andra, Beige. Börjar snart tro att många av er Youtuber får betalt för att lovorda just den färgen.
Elin Jansson
Elin Jansson - 17 dager siden
Ska ju sägas att SPF 20 inte är nog oavsett UV index. Använd 50 bara, man blir brun ändå! Om man ska tipsa om hudvård bör man samtidigt promota att använda tillräcklig spf :)
Doris Popovic
Doris Popovic - 17 dager siden
Hvor er dine øreringer fra? 😍
Marie Persson
Marie Persson - 17 dager siden
Vilken fin video och Bianca du pratar jättebra engelska kram & kärlek
Tilde Karlsson
Tilde Karlsson - 18 dager siden
Är de bara jag som inte hittar appaen
John Kajak
John Kajak - 18 dager siden
Jasså din kompis Margaux blev full o fick låna Ebba Buschs livvakter. ni e ett fyllo pack.. Flytta till Mallis o släng nyckeln.
Linda Eklöv
Linda Eklöv - 18 dager siden
Som kändis behöver man tydligen inte bry sig om denna pandemi . Man kanske är egoistisk jag har oxå antikroppar men man kan fortfarande smittas å bli smittad .skulle tänka mig för en extra gång å för andras skull inte åka till annat land i detta läge men men
CatchTheLoveBug
CatchTheLoveBug - 18 dager siden
Haha låten vid 10.27 och framåt låter som Här kommer Pippi Långstrump fast spanska rytmer och remix typ
Meys Fadelsdotter
Meys Fadelsdotter - 19 dager siden
Så mysig vlogg!! 😍
CXARX TXRXSiA
CXARX TXRXSiA - 19 dager siden
Jag bara Älskar dig Bianca! Du inspirerar mig otroligt mycket! Jag önskar att jag hade råd att köpa dina produkter! Jag har vänner som älskar dina produkter och Jag längtar tills jag kan köpa dina produkter. ♥😢
kape351
kape351 - 16 dager siden
Fint att hon inspirerar så många att överkonsumera och att göra vad man kan för att förstöra miljön ännu mer.
wenche rubach
wenche rubach - 19 dager siden
jeg har en onkel (morbror)?? på Costa Rica som jeg ikke kjenner💌💗 hva betyr gummor? goinger? eller noe sånt? dere er så søte💗
Winnie Puh
Winnie Puh - 19 dager siden
Ser ett paket cigg och en tändare bredvid din vita Chanel på bordet ni har dukat fram chark ...
Lovisa
Lovisa - 19 dager siden
Kan inte du SNÄLLA göra brynpennor för oss blondiner som inte har lika mörka ögonbryn som Alice Stenlöf utan mer som Gigi Hadid? Varenda brynprodukt för blondiner är alldeles för orange! Vi behöver mer grått/kallt!
IdaBosk
IdaBosk - 19 dager siden
När du gör dig i ordning första kvällen har du en jättefin överdel på dig, vart är den ifrån? 😍
Helena Winnberg
Helena Winnberg - 19 dager siden
Älskar att Lucas är med i så många vloggar!
sandrispandris Bergmans
sandrispandris Bergmans - 19 dager siden
Å din hud är garanterat överbehandlad! Minsks ner på syror å andra exfolierandd produkter tills det går ner🙃
sandrispandris Bergmans
sandrispandris Bergmans - 19 dager siden
Jag vill OCKSÅ hänga med er jävla sköningar🤩😍🥰
Maja Andersson Nilsson
Maja Andersson Nilsson - 19 dager siden
Då är så bra på att klaga på din mamma hela tiden, hennes hem speciellt. Hennes hem i Marbella är så jäkla fint och mysigt. Den lyser hennes personlighet i båda hennes hem. Men när det kommer till din pappa och åsas hem kan du ge så jvla mkt cred till dem. Va tacksam & tänk igen hur den känns för din mamma.
Danjel M
Danjel M - 7 dager siden
@Nadine Baldwaan Det kommer en dag, what goes up must come down.... Men det märks att hon har personliga problem som måste lösas först. Hon är nog deprimerad vill jag påstå.
Maja Andersson Nilsson
Maja Andersson Nilsson - 11 dager siden
@Nadine Baldwaan 100 rätt!!! När hon gästade Nyhetsmorgon efter sin första semester under pandemin så nämnde hon att hon bara var hos sin pappa. Hon NÄMNDE aldrig att hon var ute varje kväll. Så sjukt att hon inte kan va ärligt offentligt. Men på sina sociala medier kan hon säga vad som helst. Tycker inte det är genuint att tänka/hjälpa folk med efter några dagar inte fortsätta prata om det eller hjälpa. Hela svenska influensers tanker bara på sig själva. Ingen av dem är som dem är i sociala medier. En mamma betalde i en affär i Hemköp i veckan och det var 3 stora profiler som såg det hända då hon hade inte pengar kvar för att köp mat till sina barn. Dom stod där och pratade om henne. Så sjukt beteende verkligen.
Nadine Baldwaan
Nadine Baldwaan - 11 dager siden
Bianca är aldrig nöjd och hon blir aldrig mätt. Utöver att hon väljer att resa mitt i en pandemi och ge ut fel signaler så satt hon i Palma på ett lyxhotell och klagade om att hon hellre satt i en lyx YACHT som stod parkerad utanför henne på havet, genom flera videos. Mycket vill ha mer. Sorgligt men sant. Lukas kändes också otacksam i senaste videon när han gnällde om sätet i Pernillas bil. Istället för att vara tyst och tacksam över hur privilegierad han är. Dom borde bli mer ödmjuka hela bunten. All lycka sitter inte i pengar, det har Bianca bevisat. Ränderna går aldrig ur oavsett hur lyckligt sken alla vill påskina så har alla sitt lilla h-e bakom fasaden. Pratar inte enbart om Bianca nu utan om hela den ytliga bunten. Vill även poängtera att jag inte önskar Bianca något illa men någon borde öppna hennes ögon nån gång.
Carro93
Carro93 - 16 dager siden
Truuuuue!! Alltid klaga på mamma, gör ont i hjärtat.
Arga Sniffaren
Arga Sniffaren - 16 dager siden
ÄNTLIGEN nån som säger d här
kape351
kape351 - 19 dager siden
Sluta kladda på så mycket kemikalier i ansiktet så blir säkert hyn bättre.
Vardagsvegan
Vardagsvegan - 19 dager siden
Men körde han inte bil efter han drack? Neeej inte kritik. Tänkte om jag missförstod att det var alkoholfritt. Du pratade om nånting om det men blåste så hörde inte :)
Vardagsvegan
Vardagsvegan - 19 dager siden
Ang huden hade jag precis så innan. Jag körde the ordinary och lärde mig om syror osv. Dels kanske du har olika syror som du tar ihop med C-vitamin vilket kan försämra det dem gör. Sen skulle jag veeeeerkligen rekommendera niacinamide. Det är fan guld mot allt!
Testa niacinamide ihop med saltic Acid eller lactic acid.
rebeczatyp
rebeczatyp - 19 dager siden
Knottret beror säkerligen på spiralen, fick samma problem!
Emelie Carter
Emelie Carter - 19 dager siden
jag ser att folk kommenterar "grym" "älskar dig" m.m. Nej denna så kallade influencer, reser under en pandemi och är stolt över det ärligt visst du kanske har antikroppar men eftersom corona inte har funnits så länge så vet dem inte ens om det hjälper eller om man fortfarande kan smitta andra. snälla var försiktig och hur svårt kan det vara att stanna hemma för att rädda sjukvården men också miljön.
FeeVee
FeeVee - 16 dager siden
SNÄLLA påven, trump, hela världen skiter i men du hoppar på denna person. Vi bär inte ens mask i Sverige. Låt henne resa och sluta följ henne.
Malin Areskog
Malin Areskog - 19 dager siden
du vet att ditt smink märke Caia, då ej är vegansk. då dom testar på djur i Asien. Så tråkigt att ni börjat sälja till dom, då kan jag ej köpa ert smink längre! Älskade verkligen ert smink :(
kape351
kape351 - 18 dager siden
Tror ju knappast bianca bryr sig. Hon bryr sig nog bara om att tjäna pengar, överkonsumera och göra vad hon kan för att förstöra miljön.
mina yasar
mina yasar - 19 dager siden
Hva heter sangen?
Alva 2005
Alva 2005 - 20 dager siden
När ska folk förstå att man inte borde resa än?
Yessica
Yessica - 20 dager siden
Men gu neeeeej Bianca!! Inget tal om att möblera om och renovera det helt stilrent och tråkigt där, neeej. Det ska vara varmt, mysigt och färggrant i ett sådant hus, get with the program already. Det är såå jävla fint!
M E
M E - 18 dager siden
Ellerhur! Passar speciellt bra med färgglatt inne eftersom fasaden utanför är färgstark och rosa!
Sophia N
Sophia N - 19 dager siden
Håller meeed, Pernilla är så härlig och sprudlande och det återspeglas i hennes inredning :)
Joline Brännlund
Joline Brännlund - 20 dager siden
När kommer drunk get ready with us hallååååå!?!?👁👄👁
Sandrella ella
Sandrella ella - 20 dager siden
Hade varit kul om Caia släppte en adventskalender med massa skönhet 😍
John Kajak
John Kajak - 20 dager siden
Farliga produkter som Caia tar fram..skandalen kommer när folk bränner ythuden. stackare. sensationen avtar när käbbel Bianca tappar mark. Goebbles värmer upp medan andra tjänar multo.
SofiW1
SofiW1 - 20 dager siden
men HUR mysigt??? måste också va Lucas i en mild version och påminna om att man har antikroppar i 6 månader efter insjuknande, sen kan man bli sjuk igen (fick reda på detta för typ en månad sedan, and i'm shook! trodde typ att corran va som vattkoppor...)
Sophie Peters
Sophie Peters - 20 dager siden
Bor i Nueva Andalicia. Kanske ni kan parta loss i Aloha? Roliga,konstiga och udda människor ... fler folk på tennisklubben Bar Brothers (baksidan av Mosh) än något annat ställe, oftast 🤣 Annars är väl El Jardin okej, vet inte? Men håller med, inte mycket folk någonstans just nu.
Skön semester får ni ha iallafall 😶
Pierre Simonsson
Pierre Simonsson - 20 dager siden
Lucas i "fel" Vlogg :D
Maria Busck
Maria Busck - 20 dager siden
Så härligt att vara i värmen 😍
Sandra Johansson
Sandra Johansson - 20 dager siden
Byt till en kopparspiral i stället! Det är inte värt att må piss och få massa biverkningar som man väntar på att kanske gå över. Nejnej byt och må bra, det är väl det minsta vi som kvinnor förtjänar tänker jag 🤷🏼‍♀️
Klara Pettersson
Klara Pettersson - 20 dager siden
Röker du❤️
Lise Hernqvist
Lise Hernqvist - 20 dager siden
Är det ovanför puerto banus ?
Linda Thorsell
Linda Thorsell - 20 dager siden
💕
Ella Letzler
Ella Letzler - 20 dager siden
ÄLKAR DESSA UTOMLANDSVLOGGAR
Mr Piggsvin
Mr Piggsvin - 20 dager siden
Varför är ni utomlands nu i Corona tider!!!😡😡😡😡😡
Fanny L
Fanny L - 20 dager siden
”Marbella sucks right now” hmmm ja kanske för att det är en pågående PANDEMI och folk väljer att INTE resa???
Sanna Thiesies
Sanna Thiesies - 20 dager siden
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Arthe5
Arthe5 - 20 dager siden
Angående dina hudproblem: Vet att du använder mycket hudprodukter och kan tänka mig att ett par av dom har exfolierande syror i sig. Dessa gör huden mjuk och jämn men det är SUPERVIKTIGT att sedan använda solkräm under hela dagen för syrorna gör huden mycket mer känslig mot t.ex. UV-strålning. Om du inte gör det kommer huden åldras i förtid och kan bli irriterad. Jag använder alltid spf 50 varje dag, även under gråa dagar i Sverige. Sen så kan syrorna förstöra hudbarriären om du använder för många eller för ofta. Även om det står ''daily'' på produkten så kan det över tid bli för mycket exfoliation. Kolla igenom vilka produkter som har dessa syror i sig (AHA och BHA är samlingsnamn) och unvik dom, dra ner till bara skonsam rengöring och återfuktning samt solkräm på morgonen. Då bör din hud återhämta sig tillslut :)
Elin Jansson
Elin Jansson - 17 dager siden
Men håller helt med ang att huden säkert kan vara irriterad pga för många olika produkter med syror i sig :)
Elin Jansson
Elin Jansson - 17 dager siden
Kemisk peel i form av BHA och AHA är ju en av de bästa hudvårdsstegen i Rätt mängd. De ska anpassas efter din hudtyp och alltid användas med spf. Men att säga att man bör undvika de helt är lite väl i min mening :)
Linnea M
Linnea M - 20 dager siden
Lucas som kör bil är den sexigaste Lucas 🤤
Sofia - Maria
Sofia - Maria - 20 dager siden
Jag fattar inte varför man ens ska åka utomlands så mycket i dessa tider, så respektlöst.
Stephanie Midhammar
Stephanie Midhammar - 20 dager siden
Shit va langt fran havet hon bor , och verkar vara ratt dalig gemensam pool. Har man hus har I marbella har man egen pool 😍 som vi har
Stephanie Midhammar
Stephanie Midhammar - 20 dager siden
Bor I marbella 😍 vi skulle hangt sa kunde ja visat basta stallena 😍😍😍☺🙈
Thea Solender
Thea Solender - 20 dager siden
Älskar väskan!!! Dröm väska💘
Li Gi
Li Gi - 20 dager siden
Perioral dermatit "knotter" får man om man tvättar för mycket, använder maskiner som rengör, medel, smink och produkter som masker osv. Huden är kroppens största reningsorgan som helst bara ska få vara ifred och andas.
Tina moström
Tina moström - 18 dager siden
det är inte det hon har. jag vet för att jag får det ibland och man får det inte bara ut av det du nämnde. Utan pga stress, mat vexlande temraturer.
123
123 - 20 dager siden
1. Du får dålig hy av din dåliga kost, all skit du äter och alkohol.
2. Din kropp är uppenbarligen i obalans pga spiralen och du får förändrad hud och hår pga hormonerna går bananas, OCH DITT HUMÖR, och wtf du bara gnäller ju så varför tar du inte ut den typ igår!?! Det sjukaste man hört. Skulle sluta utsätta mig o mina relationer för den obalanserade labila människan pronto!
3. Du förstör din kropp också med din bulemi så Fruktansvärt mycket, och därmed även får mindre bröst för din kropp får ju inte behålla kost, fett och näring. Bulemin skadar ALLT med din kropp och även verkligen din hjärna. Och tänder. Usch vad vidriga tänder bulemiker får.
Emelie E
Emelie E - 20 dager siden
Måste seriöst säga att de är de bästa brynprodukter jag testat! Bästa bryngelen, älskar att det inte kommer för mkt produkt och att den är lättarbetad. Då är jag besatt av bryn och har testat en del produkter för bryn
Josefin Axelsson
Josefin Axelsson - 20 dager siden
Det andas ju verkligen Pernilla i hennes Marbella-hus. Absolut inte min smak men så mysigt och fint! 😍
Anette Bohm
Anette Bohm - 20 dager siden
Alltså Du blir bara värre och värre . DET Pågår en pandemi fortfarande. Jävla egoist har du blivit Bianca Ingrosso.
Och sedan du och worge kom ihop rusar det åt helsike med dig.
Du vet ingenting om antikroppar ingen vet och att då tro att du vet är att chansa med allas liv. För jäkligt lågt.
Och sedan åka till Spanien för att vakta mammas hus???? Alltså vad händer med dig? Du är skitsmal ser sjuk ut och ser helt bedrövad och ner drogad ut .
Jag har full respekt för ätstörning och andra problem det är hemskt. Men sluta säg och skyll på att du ska ta ut spiralen sen. Det går att åka till Spanien under en pandemi som skenar dåkanman gå till Gyn också.
Du mår som bäst när Philippe är med dig men är det slut se till att låta det vara slut denna gång och röra hand om dig på allvar. För nu ser det inte bra ut med dig. Och din divig mamma kan.åka själv till sitt hus.
Alltså att åka till ett av dom länder som har värst smitta i världen det är så jäkla ovärdigt. Du tänker bara på dig själv och dina pengar. Och worge gör saken sämre men det vet du och du orkar inte bry dig. Du hat tappat det totalt.
Det värsta är att du inte bryr dig . Precis som din mamma. Det pågår pandemi . Och Den här vi alla ansvar för. Men inte Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren och alla era polare.Ni sparkar till oss andra som kämpar på med att inte resa inte vara bland mycket människor inte äta av varandra inte kramas osv för vi vill få må bra och önskar att denna otroligt jobbiga pandemi går över snart och att vi kan få ha det bra igen. Men Inte Ni . Och Ni har mage att undra var alla människor är???? Jo dom tar ansvar och håller sig inne. Så ser det ut.
Jag tycker det är hemskt tråkigt med allt du har kämpat med och du förtjänar bättre än Worge och Philippe . Men nu har du spårat helt. Du ser inte lycklig ut längre. Var rädd om dig istället. Det är du värd.
Disa Påhlman Tiwe
Disa Påhlman Tiwe - 20 dager siden
”Det är viktigt att både barn och vuxna borstar tänderna med fluortandkräm två gånger om dagen. Helst bör det ske efter frukost och innan läggdags.”
https://www.1177.se/Stockholm/liv--halsa/tandhalsa/sa-haller-du-tanderna-rena/
nina bieber
nina bieber - 20 dager siden
Finns två olika skolor av tandhygien. Den moderna, och den som är rekommenderat av flest tandläkare är att man ska borsta tänderna innan frukost.
Helin Said
Helin Said - 20 dager siden
Du ska vara stolt över dig själv! Har precis beställt dina ögonbrynsprodukter och är exalterad. Har själv aldrig tyckt om att göra mina ögonbryn då jag aldrig hittat en bra färg som passar.
En sak som jag inte förstår är när du säger att du gjort produkterna på CAIA när det egentligen är någon/några som gör själva produkterna. Jag studerar till civilingenjör inom produktutveckling och vet att när man ska utveckla en produkt eller skapa något nytt, krävs det mycket arbete. Jag kan tänka mig att du jobbar mycket, det är inte det jag syftar på utan att du inte kan säga att du "gjort" dem utan rättare sagt "ni" skapat dem. För att skapa något krävs mycket mer än så. Inte bara att man ger ut sin åsikt över vad produktens egenskaper ska vara, sen att en annan tillämpar dem i produkten. Då är det personen som gör produkten som gjort den och inte den som givit sin åsikt. Förstår du? Då blir du medhjälpare och inte skaparen. Det är som att en lärare ska bedöma din produkt för att sen utvecklar den.
Men du är grym och jag tycker om att kolla på dina videos.
Tess-Angelica Oldelius
Tess-Angelica Oldelius - 20 dager siden
Kan du inte be den som redigerar dina videos att lägga på text istället? :) Så kan du fortsätta prata svenska och vara bekväm
Anna Konda
Anna Konda - 20 dager siden
Jag gillar inte när ni säger, vi har alla antikroppar. Tvivlar på att alla ni har det när knappt dom som är dödligt sjuka har det / fick det. Dom försvinner ju och nästan inga har det kvar. Sånt gör att man tappar hoppet om ungdomen.
BigA A
BigA A - 20 dager siden
Håller med!
Hugo Blomgren
Hugo Blomgren - 20 dager siden
Din mammas hus är ej i Marbella det ligger i Benahavis
Teres Lohse
Teres Lohse - 20 dager siden
👌🏽
Xx I
Xx I - 20 dager siden
Pernillas hus är min dröm! Utebalkongen med färgena och allting
Simon Hallstrom
Simon Hallstrom - 20 dager siden
Kollar alltid dina vlogar och YouTube klip + whalgrens värld bara så bra alltihopa! 💫💯💯💯💯
gymnast tjejerna
gymnast tjejerna - 20 dager siden
Älskar dem här videosarna!! / Emilie
johanna lindgren
johanna lindgren - 20 dager siden
Jättesynd att ni inte överlever att stanna hemma ett tag, det pågår en pandemi.
Tina moström
Tina moström - 9 dager siden
@Pia Wieru ja på sjukhuset. Man får en annan uppfattning om livet när man gör det och ser hur saker och ting ser ut. Ska du kommentera vården kan du kanske testa jobba själv och få lite prespective.
Pia Wieru
Pia Wieru - 9 dager siden
@Tina moström wow, du jobbar inom svenska vorden, tanti auguri till alla gammligar i sveska vorden
Tina moström
Tina moström - 17 dager siden
@johanna lindgren många har döt ut av andra anledingar när de har fått viruset. Det har till och med sakt att man har skrivit på döts paprena att de va viruset när det inte va det. Jag har jobbat inom vården i 9 år och jag har sätt mycket. Och jag har en annan syn på det för att jag vet hur det ser ut på änderboendena osv.... och då paratar jag om älder som kan inte kan göra något själv och vill inget mer än att bara såmna in. Jag har även sätt många älde dö och det spelar ingen råll om du dör ut av viruset eller bara ut av ålder det ser ut på samma sätt. Det är ingen vacker syn. Det är flera expaxter som också har sakt att det inte är en riktig pandami bara så att du vet och det finns en anleding till det . Klart att det är fruktansvär att man har förlorat anhöriga men man måste också förstå vadför ens anhörg inte klarade sig. Men många ut av de som har faktiskt döt av viruset hade inte klarar de infuencorna som vi har haft genom åren och det är också inte många som förstår det...
johanna lindgren
johanna lindgren - 18 dager siden
Tina moström Skämtar du? Vad menar du med ingen riktig pandemi? Respektlöst att säga så, särskilt till någon som har förlorat en nära pga Corona.
Tina moström
Tina moström - 18 dager siden
det är ingen riktig pandami.... sluta vara paranoide och sluta lysna på sciala medier som inte har någon aning om vad de pratar om. Testa och gör lite research själv och lyssna på de riktiga experterna.
Erica G
Erica G - 20 dager siden
Inga folk ute mm vad konstigt
Agnes Cambier
Agnes Cambier - 20 dager siden
Ja vill resa så sablars mycket men ja kan ejjjjj
Viktoria Annell
Viktoria Annell - 20 dager siden
Kan möjligtvis vara soleksem i ansiktet Biancis💕 Har haft det själv och tyckte det såg ut som det. Inte mycket att göra i sådana fall utan bara vänta på att det ska gå över. Tog några veckor för mig innan det försvann 😖😖
Molly Streng
Molly Streng - 20 dager siden
ÄÄÄLLSKAAAR
Emma Strumpel
Emma Strumpel - 20 dager siden
Var är Philip varför är han inte med
har inte sett honom med dej på ett tag
Paqui Marín fornieles
Paqui Marín fornieles - 20 dager siden
Hola Bianca 🤩🤩 Marbella 👌
Zepe Zepe
Zepe Zepe - 20 dager siden
Jag gillar färglatt 😀😀😀😀😀♥️♥️♥️♥️♥️♥️
Jonna Svensson
Jonna Svensson - 20 dager siden
Du har kanske sagt det någongång men jag har isåfall missat det. Jag undrar vart din morgonrock är ifrån? Den är så fin och exakt en sån som jag letar efter.🥰
Jonna Svensson
Jonna Svensson - 20 dager siden
Tess-Angelica Oldelius Tack snälla 🙏🥰
Tess-Angelica Oldelius
Tess-Angelica Oldelius - 20 dager siden
Intimissimi :)
Christel Jonsson
Christel Jonsson - 20 dager siden
Inga fett depåer lika med inga bröst. Ju magrare du blir desto mindre blir brösten.
LIESL
LIESL - 20 dager siden
allas fettdepåer sitter på olika ställen herregud xP min syster har allt fett på sin rumpa, ingen mage och a kupor och jag har tex c kupor å fett på magen din outbildade idi??????????
Mellis B
Mellis B - 20 dager siden
Fyfan hur man ser på Lucas att han bara vill gräva ner sig och ogillar Bianca. Han stör sig på henne.... man ser att inte gillar Bianca😂😂
Mellis B
Mellis B - 20 dager siden
Lucas fripassagerare 😂
Mona Mellblom
Mona Mellblom - 20 dager siden
Va sjukt! Har precis samma problem med min hy, för ca 5-6 månader sen så tyckte jag att min hy börjat bli mer o mer åt de feta/kombinerade hållet och har också fått små knottror i ansiktet som är mindre än finnar som försvinner och kommer tillbaka då och då. Har du pstav? För jag har det och tror kanske det kan beror på den
Denice
Denice - 20 dager siden
Två influencers i Asien jag skulle rekommendera att kontakta för CAIA är Edward Nila (korean american) bor i korea- pratar flytande engelska och är en beauty youtuber & influencer. Samt Judy ASMR- stor koreansk asmr artist men tipsar ofta om skönhetsprodukter och gör ASMR videos om skönhet.
Tänkte bara tipsa då de är två av mina favorit influencers i Asien & att det kan vara kul att sprida deras kanaler för er. Samtidigt som ni kan få en annan kanal att sprida era produkter 😁
Cecilia Sarlomo
Cecilia Sarlomo - 20 dager siden
tips tips. har alltid haft ditt hårproblem, men har börjat duscha kallt efter att ha sköljt ur håret. lite som att öppna porerna med varmt vatten och stänga med kallt (vet verkligen inte om det korrekt att göra rent hår-mässigt) Det funkar för mig. kan nu vänta iallafall två till tre dygn mellan hårtvättarna :)
Frida
Frida - 20 dager siden
Duscha håret i kallt/varmt och likaså det där med porerna är myter.
Elsa Cupcake
Elsa Cupcake - 20 dager siden
Älskar dig mest🥰❤️❤️❤️
zkarzta1
zkarzta1 - 20 dager siden
TA UT SPIRALEN NUUUUUU !!!!
Therése C
Therése C - 20 dager siden
Bianca om du får tag i trådarna på spiralen kan du dra ut den själv. Är det motstånd när du drar eller gör väldigt ont dra inte annars är det bara att dra den själv. Det är det vi gör på mottagningen när spiraler ska ut.
Therése C
Therése C - 20 dager siden
shonielle66 Det är inte farligt alls. Spiralen är mjuk och böjer sig tillbaka när man drar. Det är enbart om man känner att den inte går lätt att dra ut som man inte kan dra. Det är så man gör när man drar ut den. Man drar helt enkelt. Men alla väljer själva om de vill eller inte.
shonielle66
shonielle66 - 20 dager siden
Hallååååå för fan farligt. Det ska göras av en kunnig
zkarzta1
zkarzta1 - 20 dager siden
Bianca tycker du ska sno Lillis som ny assistent. Vilket dreamteam Bianca & Lovisa & Lukas 😍😍😍
JuCa Lovisa
JuCa Lovisa - 20 dager siden
zkarzta1 håller med dig, Lucas ska bara jobba med Bianca 🥰👍
Betty Nilsson
Betty Nilsson - 20 dager siden
🥰mysigt
Bozo Bozo
Bozo Bozo - 21 dag siden
🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Wencke K
Wencke K - 21 dag siden
Härlig energi och trevlig video...men snälla sluta pilla med håret hela tiden.
Evaliz Sehlstedt
Evaliz Sehlstedt - 21 dag siden
Vilken fin klänning du hade på dej i vloggen .Var hade du köpt den och vad kostade den ?.Hela du är så fin .Kram från " lilla mej ".Ha det 😊
Bianca Ingrosso's Fashion
Bianca Ingrosso's Fashion - 20 dager siden
Hej, kolla min instagram @biancaingrossofashion där jag har gjort ett inlägg 😊
Tilda Kalliomaki
Tilda Kalliomaki - 21 dag siden
Älskar dina vloggar💕💕
ingrid ottenborg
ingrid ottenborg - 21 dag siden
Att du har lite byst kan nog bero på att du är så smal byst är fett går man ner mycket i vikt så har du inte lika stor byst längre så är det 😊
ingrid ottenborg
ingrid ottenborg - 20 dager siden
@shonielle66 var skriver du inte på svenska? Det är sant fråga en läkare jag tycker Banica är jätte snygg så jag klagar inte på henne om du tror det
shonielle66
shonielle66 - 20 dager siden
So not true
Kristina E
Kristina E - 21 dag siden
Har hørt det er vanlig å få det i ansiktet om huden er oljete. Er nok fra prevensjonen🤍🤍
Neste