LETS TALK VAGINA

2 151
250
 
Betald reklam med DeoDoc
20% på DeoDocs produkter om ni klickar på länken här: bit.ly/Bianca-Deodoc
Om ni använder koden BIANCA (med stora bokstäver) får de 500 första även med Intim Wipes på köpet :)
*I detta samarbete ges ett miljöbidrag till Vi-Skogen
Runtime: 13:35

Kommentarer

Esther
Esther - 2 måneder siden
Men asså snälla alla ni som klagar, kanske it hjälper men ni som nu tycker det är så jävla onödigt med doft. Man kan väll ändå ha det lite trevligt och lukta gått där nere! Nu får ni fan sluta klaga!
Sadra Almardoud
Sadra Almardoud - 2 måneder siden
kan man använda DeoDoc även om man är oskuld?
Azake Lynn Megan Atabong
Azake Lynn Megan Atabong - 4 måneder siden
Och detta kallar du att vara influenser? Skrattar ju nästan. Detta är inte okej, på tanke på att en stor del av dina prenumeranter är unga tjejer i tonårsåldern. Små tjejer som de har redan så mycket att tänka på, och så komma du ut med detta?! Till att tvätta sig där nere behövs bara vatten egentligen, sen kan man ju använda intim tvål ifall man SJÄLV vill, men då skulle jag rekommenderar apotekets! Att lukta blommor m.m är inte naturligt alls.
Joraja Gango
Joraja Gango - 4 måneder siden
Ta bort videon per omgående. Spelar ingen roll vad det luktar. Det som spelar roll är att man är hygienisk
Emma Lycka
Emma Lycka - 4 måneder siden
Har någon något bra tips på vad jag kan göra för det svider
Maximilian Engelsberg
Maximilian Engelsberg - 4 måneder siden
Inga jäkla produkter i min fiffi de förstör den skärp dig Bianca.
Emmi Eriksson
Emmi Eriksson - 4 måneder siden
Jag förstår inte hur nästan hela hennes kommentarsfält kan bestå av hat och otrevliga kommentarer.
Det är respektlöst och fruktansvärt omoget.
Jag förstår att många kanske tycker att intimvårdsprodukter är helt onödiga och att endast vatten fungerar precis lika bra.
Men snälla, låt henne.
Dessutom så har hon aldrig nämnt att man måste lukta blommor eller liknande i underlivet, använda intimtvål eller liknande produkter. Endast att om man vill göra det så måste man använda riktigt bra produkter. Däremot så har hon sagt att det är helt upp till en själv om man vill göra det. Så varför kasta massa skit på henne? Hon har inte gjort något fel?
Astrid Kate
Astrid Kate - 6 måneder siden
vulvan - den yttre delen av det kvinnliga könet MÅSTE tvättas med vatten OCH tvål. Vulven har hudveck som fångar svett, urin, hudceller, luftfuktighet, vilket kan fester och skapa infektioner och hudproblem. För att inte tala om att vi måste rengöra våra sekret/utsöndrig! vi är kvinnor, varför är vi så okunniga? ja INSIDEN, som är vaginalkanalen, får inte tvättas med tvål. Men utsidan måste ta bort det organiska materialet, som till exempel munnen. Bara för att det är en slemhinne betyder inte att den inte bör rengöras. Det handlar inte om att lukta som blommor där nere, utan om att vara ren och fräsch!! rengör er själva, tjejer!!
Huda Jibran
Huda Jibran - 7 måneder siden
Vilken bra video där fick jag lära mig någonting nytt
Alf Svensson
Alf Svensson - 7 måneder siden
WTF!!!!!
Julia Michelgård
Julia Michelgård - 7 måneder siden
Sluta klanka ner på Bianca hon är en underbar person och visar bara hur hon gör. Alla gör olika och allas sätt är bra älskar dig Bianca ❤️❤️
Verkar Snigg
Verkar Snigg - 7 måneder siden
RIKTIGT BRA!!! Älskar deo doc! Använt jättelänge och alltid lika nöjd
Jessica Johansson
Jessica Johansson - 7 måneder siden
https://www.tv4.se/efter-tio/klipp/gynekologen-underlivet-ska-inte-lukta-som-en-blombukett-12530357
Respectful Gamer
Respectful Gamer - 7 måneder siden
Vad märklig du ser ut på den tecknade introbilden. Annars är du ju skitsnygg som vanligt.
Charlie G
Charlie G - 7 måneder siden
Är jag den enda som faktiskt inte går runt och luktar på folks underliv? Den enda i min familj som gör det är hunden. Vi andra ger fan i att lukta folk mellan benen. Så jag är inte riktigt med på varför kvinnors (inte mäns) underliv ska lukta bomullsblancherad ros-kaka med smak av vaniljslungad honungstryffel. 🤷
Elsa Zetterberg
Elsa Zetterberg - 8 måneder siden
Det är FAN MIG OLAGLIGT! 😂
Gun Gustafsson
Gun Gustafsson - 8 måneder siden
Tack för tipsen!
TheFlubber1977
TheFlubber1977 - 8 måneder siden
Eneste grunnen til at slike videoer lages er pengene de får for det, og som kvinne med problemer nettopp der nede burde hun også være oppegående nok til å skjønne at slikt ikke er bra. Skulle jeg kommet ut for en dame som oser parfyme nedentil hadde jeg blitt så skremt at jeg hadde droppet henne....
bella
bella - 8 måneder siden
Allt är ju så jävla stageat... snälla nån..
Miranda Tarschys
Miranda Tarschys - 8 måneder siden
Jag blir ganska illa till mods av att läsa dessa komentarer. många ger inte bara konstruktiv kritik utan kränker henne grovt som människa. Jag förstår vad folk säger men hon har aldrig sagt att olja och varmt vatten är dåligt för fiffi. Hon har valt använda dessa produkter som även jag tycker är väldigt bra. Sen ska vi även komma ihåg att hon inte är en femtioårig gynekolog utan en tjugofemårig kvinna som pratar om ett mycket viktigt ämne med goda avsikter.
Hanna Peach Sjöholm
Hanna Peach Sjöholm - 8 måneder siden
"Det kan den bara vara om vi använder rätt produkter." Alltså fuck dat. Vi behöver inte massa produkter för att hålla vår kropp i balans. Snälla ta åt dig av all kritik du får och ta bort den här skitvideon.
KM
KM - 8 måneder siden
Poor you...
Erica Synnes Olsen
Erica Synnes Olsen - 8 måneder siden
Pluggar du til medicin?
Linnea Eriksson
Linnea Eriksson - 8 måneder siden
Glad att se att personerna i kommentarerna har vett. Men vart är ditt vett Bianca? Vart är ditt samvete? Funderar du inte på hur din marknadsföring påverkar de unga tjejer som ser upp till dig, eller skiter du helt ärligt i det? Är pengarna det viktigaste i slutändan eller intalar du dig själv att du visst är en bra förebild för dessa tjejer? För fram tills nu har jag inte sett någonting du gjort som inte varit direkt skadligt för kvinnor. Att du talar om ätstörning och sen tipsar om bantningsdieter säger mig att du antingen inte tror på dina egna övertygelser eller att du inte har självinsikt nog att ändra ditt beteende. Hoppas att vi i framtiden väljer bättre idoler eller att våra nuvarande idoler börjar ta sitt jävla ansvar och gör goda val med det inflytande dem har.
stella adabugday
stella adabugday - 8 måneder siden
Fresh coconut, sluta! Går sönder av att unga tjejer pressas in i detta. Vatten och kokosolja om man behöver tvätta sig på UTSIDAN. Hur fan kan man uneducate unga tjejer på detta sättet? Detta är ju bara ett till steg i porrindustrikatastrofen!
Anneli S
Anneli S - 8 måneder siden
Bu vilket strunt du prackar p halva befolkningen. Varmt vatten, lite mandelolja dåodå, bomullstrosor. Sen mår puppan fint. Jaga inte upp osäkra småtjejer mä skitsnack
Linn Elice
Linn Elice - 8 måneder siden
Kan alla inte sluta hata på henne hon ver nog mycket mer än de flesta här
Jo Waldner
Jo Waldner - 8 måneder siden
Hon är sponsrad utav företaget. Förpackar produkten som något bra av kvinnor för kvinnor men det är bara kroppshets och osunda ideal som ännu en gång späs på oss kvinnor.
Linn Elice
Linn Elice - 8 måneder siden
Vet
Eddie
Eddie - 8 måneder siden
Nej, man behöver inte ha en deodorant för sin vulva och man behöver inte ha en olja från detta märke. Ens fitta luktar just det, fitta. MEN, är det inte underbart för dom som vill lukta lite extra gott någon gång, eller känner att dom vill rengöra med en tvål så är väll detta underbart? Det är inte Biancas jobb att sitta och förklara ALLT om kroppen och om alla olika alternativ. Hennes jobb är att recensera och rekommendera produkter, med största sannolikhet så tycker hon genuint om dessa produkter och tycker dom fungerar? Tror knappast hon lägger ut vad som helst för att få pengar ellerhur? Tror inte någon som fått lära sig om kroppen (fokus underliv nu) inte vet att det inte luktar blommor. Ingen annan kräver heller att det ska göra det, men ibland kan det vara skönt att känna sig lite extra fräsch och VILL att det ska lukta blommor, för att man själv vill det. Om man själv känner att det är en risk att förstöra PH-balans eller annat så köp inte produkten? Jag tycker det är härligt med ex wipes för att fräscha upp om man tex är ute o festar. Jag skiter väll i om vad någon annan tycker om det, det är för att jag vill känna mig ren där nere och då är väll dessa produkter något bra?
Eddie
Eddie - 8 måneder siden
Oxå värt att nämna att produkterna finns på apotek, och apotek får verkligen inte sälja vad som helst! Företaget har jobbat ihop med gynekologer, (som finns namngivna i deras beskrivning så det är ingen lögn) för att ta fram dessa produkter så det är inte farligt att använda detta. Sen är alla självklart olika och reagerar olika på allt!
linneafromswe
linneafromswe - 8 måneder siden
Som så mga andra kommenterar såska man inte ha en massa produkter i underlivet. Man ska tvätta med vatten och möjligtvis lite olja. Du förstör din fiffi genom att ha massa produkter där nere. För det andra tycker jag det är ganska elakt att tipsa om en massa produkter som vi vanliga dödliga inte har råd att lägga pengar på. En rengöringstvål kostar liksom över 150:-, det är sinnessjukt! Vatten är gratis och 100% bättre!
Nikita Niemonen
Nikita Niemonen - 8 måneder siden
SÅ bra att det pratas om kvinnors underliv på internet, verkligen! Men nästa gång kanske du kan göra det utan att tjäna pengar på att unga tjejer ska gå och köpa produkter som kommer FUCKA upp deras PH-balans?? Olja och vatten är det enda som ska användas enligt alla som faktiskt har läst medicin. Genom att rubba PH-balansen kan man få problem lång tid framöver så snälla sluta trycka in sån här skit i unga tjejers huvuden!!
Åsa Persson
Åsa Persson - 8 måneder siden
Sa hon precis att fittdeo *behövs* :) :) :) :)
Tove Darelid
Tove Darelid - 8 måneder siden
Herregud.. Obs, inte alla kvinnor har fitta och inte alla män har pung/penis.
John Kajak
John Kajak - 8 måneder siden
Vaginan sitter i örat på influencers för dom pratar för högt..lomhörda.
Elin Littorin
Elin Littorin - 3 måneder siden
Sänk volymen då
Maria Johnsson
Maria Johnsson - 8 måneder siden
Bianca, seriöst. Ta ner den här skiten! Första delen av videon som innehöll någon form av sexualkunskap är ju bra, men att få unga tjejer att tro att de måste köpa en hel uppsjö av produkter är bara sjukt. Gör om och gör rätt. Be om ursäkt till dina följare och börja prata sanning!
Janna Engström
Janna Engström - 8 måneder siden
Jag hoppas så innerligt att du gör en ny video där du svarar på de svar du har fått. Man behöver verkligen INTE tvätta med något annat än vatten i underlivet. Att hålla på med diverse produkter där nere, även de som är ”anpassade” för underlivet så förstör du för dig själv. Underlivet behöver bara tvättas med vatten, att hålla på med tvål och annat torkar ut även om det är icke parfymerat. Det är helt jävla sinnessjukt att pracka på folk tron att fittor ska lukta ”gott”, alltså typ frukt eller något. Fitta luktar fitta, det luktar ju inget speciellt så men det ska inte lukta blommor och bär. Du har unga följare och när du håller på och promotar allt detta så lyssnar ju dom, varför lär du dem inte hur det egentligen ligger till? Varför förklarar du inte att fitta ska lukta naturligt, för det är faktiskt så det ska lukta. En fitta luktar inte illa, gör den det så är det ju inte normalt. Vidare så förstår jag att du ibland kan vara lite extra torr där nere när du håller på med allt detta för det är inte normalt att ha såhär mycket produkter för underlivet. Ett annat alternativ är att du bjuder in en barnmorska och be hen att ha sett din video innan och hör vad hen har att säga om det. Jag blir så otroligt besviken på denna video, om det inte redan innan var tillräckligt med press på kvinnor just(finns andra såklart som bär fitta) så blir det ju ännu mer nu när någon som du sätter den pressen på dem. Sen slänga in lite ”snyggt” att om man beställer nu så får du massa rabatt blablabla är ju jättesnyggt osv... Allt är så oerhört fult bara, då fult gjort att ridea på kvinnors osäkerhet samt okunskap kring detta och dåligt att du som privat person utan någon som helst vårdutbildning prata om något som kanske behövs pratas om av en vårdpersonal.
Frida Holm
Frida Holm - 8 måneder siden
Detta är ju typ det sjukaste jag sett? en fkn DEO för fittan? Om inte något slags tvål får komma in i vaginan vad tror ni inte DEON kommer göra då??? Om man ska sära på benen och spraya?!?! Man BEHÖVER INTE ALLS använda NÅGON slags tvål på vulvan, och verkligen inte wipes eller deo??? Detta är bara ytterligare ett fult trick som spelar på unga tjejers ovilja att vara äckliga, att lukta illa och deras osäkerhet för att tjäna pengar. Man behöver INGA av de här produkterna!!! Fittan ska lukta fitta och inte päron eller jasmin!! Spendera era pengar på andra grejer än dessa totalt onödiga produkter som ni inte behöver!!!
tessa pohjanen
tessa pohjanen - 8 måneder siden
Haha tror ni detta finns för män
demolitiontyler
demolitiontyler - 8 måneder siden
äääähhh
JuliaEvelina
JuliaEvelina - 8 måneder siden
Nej Bianca. Denna video kändes inte äkta. Du drog på ditt säljansikte och när du säger ”man får gansk... eh, många servetter i förpackningen” man fattar ju där att du ändrar det du säger pga sälj.
Blir en stor tumme ner. Du går på alldeles för hårt och trycker på punkter som garanterat gör unga tjejer osäkra och känner att de MÅSTE ha detta då du säger att ”inget annat fungerar”.
Känns tråkigt att tappa förtroendet för dig men det gör man verkligen. Hur ska man ens i framtiden kunna lita på dina egna Caia-produkter? Det kommer inte jag göra iallafall.
Ronja Skiöld
Ronja Skiöld - 8 måneder siden
Bianca, detta var det mest korkade du gjort. Rekommenderar verkligen att du tar bort denna videon, inbilla inte unga tjejer sådana här idiotier. Man behöver inte tvätta med mer än vatten!!! Luktar ens underliv så äckligt så bör man gå till läkaren. TJEJER OCH KVINNOR SKA INTE BEHÖVA SPRUTA DEO I UNDERLIVET. Det är patriarkalt bullshit.
Magda Sofie
Magda Sofie - 8 måneder siden
näe det behövs faktiskt inte. jag har aldrig haft svamp eller någon slags obalans där nere, jag har heller aldrig använt något annat än vatten och ibland babyolja.
Tamara Andersson
Tamara Andersson - 8 måneder siden
FY FAN FÖR DIG, BIANCA! Både som kvinna och som mamma till en tonårstjej föraktar jag dig djupt och innerligt! Du matar unga tjejer med budskapet att det är något fel på deras kön bara för att du ska tjäna lite enkla stålar. Känns det fint att somna om kvällen med vetskapen om att du hjälpt ännu fler unga tjejer att oroa sig över sina friska kroppar?
En snippa behöver inget annat än vatten, endast utvärtes. Den har en naturlig lukt, vanligen milt syrligt med lite mysk. Vid svamp eller annan sjukdom behövs medicinsk behandling. Parfym behövs exakt ALDRIG!
Leila
Leila - 8 måneder siden
Att tvätta sig med vatten utlöser för att torka sig med papper efter man har gått på toa löser allting utan deo eller annat skit
Saga Nihlen
Saga Nihlen - 8 måneder siden
Kör på ACO´s intimtvål och kan säga att min fiffi aldrig har mått så bra som den gör nu. Haft så mycket problem med urinvägsinfektions känslor där nere och det har minskat, tack gode gud, efter att jag började med en tvål för fiffi. Skulle aldrig kunna tvätta mig där nere med enbart vatten då det känns så fruktansvärt ofräscht med all piss och annat skit som bosätter sig i underlivet. Dock är det endast vulvan, det som är ute på kroppen, som ska tvättas, no fingers with soap in the vagina people. Intimtvål är min räddning!
david beckhemm
david beckhemm - 8 måneder siden
”Det här är ett ämne, jag BRINNER för!”
det enda som brinner i denna video är kvinnors könsorgan som resultat av att köra upp 14000 produkter i vaginan🙄
bella
bella - 8 måneder siden
Alfons FiskeKrok hahah håller med
Jenna
Jenna - 8 måneder siden
Men stopp!!! Vad håller du på med? Du e ju inte san!!! Ursh! Skämes på dej.
MadeNiggaMusic
MadeNiggaMusic - 8 måneder siden
hon torkar röven efter att hon skitit med bara papper och gör en sån här video
Antonio Safar
Antonio Safar - 8 måneder siden
VUVLA DE LÅTE SOM VOLVO
Antonio Safar
Antonio Safar - 8 måneder siden
HAR DO HÅR
Elin Littorin
Elin Littorin - 3 måneder siden
?
Antonio Safar
Antonio Safar - 8 måneder siden
MYEEE HOLE IN ONE
Antonio Safar
Antonio Safar - 8 måneder siden
MJEEE VAGINAE
Romeo Bäck
Romeo Bäck - 8 måneder siden
Heja dig Bianca! Gillar man inte produkterna så köper man dem inte bara, men det var jävlar vad mycket negativitet som skrivs ut här? Till alla er som endast har negativt att säga om videon: avstå från att köpa produkterna men attackera inte försäljaren. Skilj på sak och person. Rösta med fötterna - inte med munnen. Sprid kärlek och håll igen på kritiken. Ni allihopa är säkerligen fantastiska människor men försök att vara mera nyanserade i er kritik så blir det lättare för Bianca att göra det som hon är bra på. Livet blir så mycket roligare om fler människor har en positiv inriktning till saker och ting. Även från krig och förödelse finns möjligheter till att bygga något nytt.
neo513 lundstedt
neo513 lundstedt - 8 måneder siden
Men herregud vad hon får hat för att hon snackar om vaginans och vulvans välmående! Om ni nu tycker hon har så himla fel och att hon förstör små flickors framtid asså herregud vad pinsamma ni är!! SLUTA NU!!
Jo Waldner
Jo Waldner - 8 måneder siden
Nej hon är pinsam. Säljer självhat till unga tjejer
Mattypatty
Mattypatty - 8 måneder siden
NEJ! Både vagina och vulva klarar sig bäst med bara vatten och MÖJLIGTVIS intimtvål från apoteket ifall man vill använda det på utsidan. Ni behöver inte köpa någonting av det Bianca skriver!!! Det är bara lurendrejerier och handlar endast om att tjäna pengar! Snälla snälla snälla, gå inte på det. Vulvan klarar sig utmärkt utan hemska produkter. Precis som Bianca skriver så är det ett av de mest känsliga ställena på kroppen och om ni börjar använda produkter som dessa kommer ni bara förstöra istället för att förbättra. Precis såhär fungerar det: ni köper en produkt som låt säga, torkar ut er vulva, då måste ni köpa en till produkt för att återfukta, sen måste ni köpa en till produkt för att återställa ph värdet, osv osv.... Och allt handlar bara om att tjäna pengar. Jag lovar er att vaginan och vulvan mår bäst av att INTE använda dessa produkter.
Sara Ahlqvist
Sara Ahlqvist - 8 måneder siden
Men nej snälla Bianca , du har tonåringar som följer dig. Att promota dessa produkter är helt vansinnigt.
Joline Allison
Joline Allison - 8 måneder siden
Förstår varför du har regelbundet med svamp i ditt underliv. Man tvättar med vatten och eventuellt lite olja, vilken olja som helst. Då mår ens underliv som bäst.
Elsa Backhans
Elsa Backhans - 5 måneder siden
du tvättar dig med tvål i armhålorna så varför ska du inte tvätta fiffin? nej, man ska inte tvätta med tvål INUTI fiffin (alltså där man stoppar upp saker) vilket hon säger?! att inte tvätta vulvan med tvål eller annat är as ofräscht... man blir inte ren ju??
Katla Kolikoko
Katla Kolikoko - 8 måneder siden
Ja, att tvätta sig med tvål i underlivet ofta ökar risken för svamp och även vestibulit som är otroligt smärtsamt.
En Vanlig Dag
En Vanlig Dag - 8 måneder siden
Du borde logga ut nu Bianca!
Rj Tan manzano
Rj Tan manzano - 8 måneder siden
du kan ju bli en sexualkunskapslärare!
Emma Jönsson
Emma Jönsson - 8 måneder siden
Hoppas inte att någon tror att någon av de här produkterba behövs! Rent lurendrejeri, ANVÄND INTE ALLA DESSA PRODUKTER I DITT UNDERLIV
Bel L
Bel L - 8 måneder siden
Men NEJ NEJ NEJ Bianca bara nej
jay adams
jay adams - 8 måneder siden
Du bevisar ännu en gång att du inte är den vassaste kniven i lådan och att pengar är en prioritet framför unga kvinnors hälsa och mående. Vidrigt rent ut sagt.
KM
KM - 8 måneder siden
Kvinnor kropp ska alltid granskas och man ska hitta massa fel som MÅSTE FIXAS... låt din vagina vara ifred! Tvätta bara med vatten och istället för att slösa dina pengar på onödiga produkter, gå och ta en fika med en vän eller något! Älska dig själv unga kvinna! Informera dig på seriösa hemsidor om du vill veta om hur du tar hand om din kropp, tyvärr vill Bianca bara tjäna pengar på unga tjejers okunskap :( sorgligt
KM
KM - 8 måneder siden
https://www.umo.se/kroppen/snippan/att-tvatta-snippan/
Molly Minnas
Molly Minnas - 8 måneder siden
Snälla Bianca hur tänker du när du gör reklam för detta? Du vet att du har många unga tjejer som ser upp till dig och du väljer att mata dem med info som detta?! ”Vi kan inte ha rätt pH värde om vi inte använder rätt produkter.” Sluta sprid felaktig info! Man ska tvätta sig med ljummet/varmt vatten. Det får bort det som inte ska vara där. En vagina ska inte lukta rosor, den har sin egen doft. Du borde skämmas som sprider sån här info som går emot ALL rätt info som legitimerade barnmorskor försöker nå ut med.
Lina
Lina - 8 måneder siden
Den här videon är bara sååå inte okej. Har du inget konsekvens tänk alls?
potsu1
potsu1 - 8 måneder siden
innan ni lyssnar på bianca, läs hur man tvättar sitt underliv på ungdomsmottagningen som är en säker källa av utbildade människor inom underlivet.
https://www.umo.se/kroppen/snippan/att-tvatta-snippan/
våran vulva är självrengörande, vilket står på denna sida :)
Cecilia Anttila
Cecilia Anttila - 8 måneder siden
Klart du får svamp, urinvägsinfektion och diverse andra besvär när du förgiftar fiffin! Usch! Vatten är det enda som ska rengöra därnere.
Frida Lindén
Frida Lindén - 8 måneder siden
Du nämnde att Deo Doc hade rakningsprodukter också! Det hade jag gärna velat veta mer om i en video!!
Josefin Henriquez
Josefin Henriquez - 8 måneder siden
Fy fan va tragiskt att människor lyckas HITTA fel och problem hela tiden!! Och majoriteten här hänger bara på vad resten säger som kommer med sina otroliga kunskaper om fiffin osv. Alla tycker olika, vilket är helt okej! Men jag själv tycker detta är grymt att hon kan ta upp detta ämnet. Sen om man gillar det eller inte är upp till var och en. Men folk måste verkligen sluta peta finger PÅ ALLT. Det finns redan så mycket grejer idag på tv reklamer, tidningar osv som redan påverkar unga kvinnor/män. Man kan omöjligen tänka på alla, omöjligen göra alla nöjda. 🙃
Elin Estborn
Elin Estborn - 8 måneder siden
Jag brukar vanligtvis inte publicera kommentarer på YT men när jag såg denna videon blev jag riktigt upprörd. Som någon som har haft stora problem med underlivet sen flera år tillbaka och som har varit på x-antal besök hos gynekolog, urolog och gyn-akuten, vet jag med säkerhet att produkter som dessa inte är nödvändiga och kan skapa problem om du är känslig. Att dessutom rekommendera att spraya produkter med parfym i underlivet? Nej, nej och nej.

Jag ber dig Bianca att i fortsättningen vara mer kritisk inställd till den här branschen som i många fall utnyttjar flickor och kvinnors osäkerheter och okunskap för att tjäna pengar. Jag rekommenderar dig också att öppna upp dig för möjligheten att dina problem med svamp och urinvägsinfektion kan vara en konsekvens av att du använder så mycket onödiga produkter som dessutom innehåller parfym.
John Kajak
John Kajak - 8 måneder siden
Den senaste i underlivsväg e chilisauce mit lavendel. Dessutom Fiffi spray med Saffran. Läs älGskogens körtel dans av Micheal Scheffer. Man får inte glömma Dr. Roths förspelskräm av .barrade toto gran från Wales ellet sauce de pigment från Navasa. Finns kondomer som rengör genom en intvagad fårvax med selin. Ha sex o bli torr står det på reklamen. Therese Lindgren skall prova den till helgen. 122 Influencers tvår sina händer i Jesu vatten på Döda Torget i Damaskus.
Anna Lindström
Anna Lindström - 8 måneder siden
En hel video full av BULLSHIT!!! Du har inte kopplat alla dina underlivs problem till alla produkter du använder??
tina backe
tina backe - 7 måneder siden
Anna Lindström Ja men det samme gjelder tamponger og bind. Bomull er ikke bra for underlivet
Tjena Fan
Tjena Fan - 8 måneder siden
Tjejer förhelvete skärp er, vill ni inte använda dessa produkter kolla inte då. Jag använder liknande produkter och är sååå nöjd. Tack Bianca för att du tar upp detta ämnet!! Du är grym❤️
Ida Hesseborn Ingeström
Ida Hesseborn Ingeström - 8 måneder siden
Asså älskar, blir helt till mig för att jag tycker att detta ämne är så intressant. blir så glad när andra känner samma sak. Jätte bra att du tar upp detta ämne.
Kurbitsims
Kurbitsims - 8 måneder siden
Det är ju fel. Herregud.
Maja Kruse
Maja Kruse - 8 måneder siden
Hatar du deo doc?
Cornelia Dahlgren
Cornelia Dahlgren - 8 måneder siden
Bästa😍
Diverseannat
Diverseannat - 8 måneder siden
Nja, att bomba underlivet med diverse produkter är inget din gynekolog skulle rekommendera. Denna reklam är ju enbart för cashen.
Lina Haglund
Lina Haglund - 8 måneder siden
Detta inlägg är skrämmande och att du är "influenser" och manar unga tjejer till att bara bry sig om sitt utseende och att man till och med ska ha deo i snippan. Inte ens den får vara naturlig......sorgligt!!!!
Petra Albrecht
Petra Albrecht - 8 måneder siden
Wow, the shit storm i detta kommentarsfältet.... 🙄😴
Alicenilsson 1
Alicenilsson 1 - 8 måneder siden
Kan folk sluta klaga! Om du inte vill använda detta så behöver du inte! Bianca försöker ju bara visa vad hon tycker och hjälpa oss om vad hon tycker hjälper...
Snälla, hon försöker ju bara sprida sin kunskap som har funkat för HENNE! (Som såklart funkar för andra också)❤️
Alicenilsson 1
Alicenilsson 1 - 8 måneder siden
Karina Mendieta men asså jag tror att hon tycker dessa produkter är bra! Hon har ju pengar och jag trot int ratt hon skulle tipsa oss om något dåligt för pengar! Har även hört henne tipsa pm dessa produkter även när det inte varit ett sammarbete❤️
Karina Mendieta
Karina Mendieta - 8 måneder siden
Alicenilsson 1 hon vill bara tjäna pengaaaaaar!!! Fattar du inte?
charlie lindfors
charlie lindfors - 8 måneder siden
Hur många ord finns det egentligen för vaginan? Blir nästan löjligt att säga fiffi eller kussimurra
Magdalena Eriksson-Larsson
Magdalena Eriksson-Larsson - 8 måneder siden
Hej din kod går inte att använda 😔 tycker de är bra att du tar upp sånt här själv har jag problem där nere så jag är glad över att jag fick detta tips ❤️
Kurbitsims
Kurbitsims - 8 måneder siden
Biancas problem beror sannolikt på att hon använder såna här produkter och inte låter fittan vara ifred. Underlivet ska tvättas med vatten och möjligtvis mild olja, absolut ingenting annat.
Nellie Maaninka
Nellie Maaninka - 8 måneder siden
Men va. Skulle aldrig utsätta min vulvis för deos eller andra onödigheter. Har alltid bara tvättat med Acos intimtvål eller bara vatten, och aldrig haft problem någonsin. Får dessutom höra att jag luktar gott där nere, och det är min naturliga doft... Känsligt område ska inte ha massa kemikalier!?
Bellas channel
Bellas channel - 8 måneder siden
Jättebra video!
potsu1
potsu1 - 8 måneder siden
snälla ni, tro inte på detta. anledningen till varför man har klåda är för man torkar ur slidan med sånna här tvåler. det är inte meningen att man själv ska behandla slidan, annars hade ju man gjort det sedan urminnes tider. slidan renar visst sig själv, det är därför man får flytninger. rakning och produkter bidrar till klåda,torrhet,ont vid sex osv. slidan producerar allt själv. om man lägger till massor oljor i underlivet resulterar det att slidan blir ostabil och kommer själv sluta producera fukt. man ska bara tvätta sig med vatten, och ibland om man vill, parfym fri olja utan några konstiga kemikalier som dessa har, intim oil. det ska man helst dock inte använda ofta. man förstör mer där nere om man håller på med dessa! Man ska inte behöva använda några produkter. en slida ska lukta slida, använder man sånnahär produkter kommer det bara bli värre, jag lovar dig
Jeremy Lin
Jeremy Lin - 8 måneder siden
Bianca runt vilket ph-värde har avg vagina, är det mer åt det sura eller basiska hållet?
ESP87
ESP87 - 8 måneder siden
Lactacyd är det enda som behövs vid behov, man behöver inte fiffla med saker som inte behöver fixas, som kille kan jag ganska säkert säga att majoriteten killar inte bryr oss.
Carola Johansson
Carola Johansson - 8 måneder siden
Finns lactos i lactacyd vi som är allergiska tål inte denna tvål.
bodychoke
bodychoke - 8 måneder siden
mutta
Emelie Karlsson
Emelie Karlsson - 8 måneder siden
Gud vad alla är negativa, tyckte videon va kul. Det är ju ens eget val om man vill köpa eller inte ?
Kim S
Kim S - 8 måneder siden
Fast är man 12-13 år och inte har nån större erfarenhet så växer man upp och lyssnar på sina idoler/folk som är äldre. Det blir en skev bild redan från början. Som enormt stor influencer (dvs en människa som påverkar folk) så får man faktiskt också ta ansvar för vad man kablar ut på sina kanaler.
En Vanlig Dag
En Vanlig Dag - 8 måneder siden
Emelie Karlsson Varför ska vi kvinnor/tjejer lära oss hur vi ska missköta våra underliv? Detta är helt absurd reklam.
Emelie Nyberg
Emelie Nyberg - 8 måneder siden
Till er som skriver att koden inte funkar koden funkar bara för dom 500 första o då fick man såna våtservetter (kan inte namnet på dom ) o 20% har redan lyko
Limi Limi
Limi Limi - 8 måneder siden
/
Maja Andersson Nilsson
Maja Andersson Nilsson - 8 måneder siden
Sämsta videon på youtube. Snälla tjejer bry er inte om denna reklam!!!
Agnes Hedbom
Agnes Hedbom - 8 måneder siden
men hur ska vi ha råd med det 100 kr + för tvålarna som man får 100 ml tvål i?
madeleine Karlsson
madeleine Karlsson - 8 måneder siden
prata mer om sex, orgasmer och sånt!!
Ylva Heinerö
Ylva Heinerö - 8 måneder siden
Du hade skrivit att koden gäller fram till den 13/2 och jag skulle beställa idag den 9e men de funka inte...
Nellie Molin
Nellie Molin - 8 måneder siden
Älskar dig så sjukt mycket. Största förebilden❤️❤️
Englas Konto
Englas Konto - 8 måneder siden
Jag älskar din och Alice podcast
Sara Käll
Sara Käll - 8 måneder siden
du e bäst, det va mkt man fick lära sig. Sen så sa du i videon att man kunde få ställe en fråga om våran fiffi då tänkte jag fråga dig vrf kan man få ont ibland i våran fifii?? du e en queeeeennnnnnnn :)
Fluffy Anny
Fluffy Anny - 8 måneder siden
det kan bero på olika saker. Har du andra symptom då det gör ont?
Tommy Rönneholm
Tommy Rönneholm - 8 måneder siden
Fjolligt och ovetenskapligt av ”doktor” Ingrosso!
Emilia Ericson
Emilia Ericson - 8 måneder siden
en sak som får mig att inte vilja använda deedocs intim deo är för att det finns aluminium i den och det är farligt för kroppen
Havreflingor
Havreflingor - 8 måneder siden
Bianca, du säger att du har haft mycket problem med ditt underliv på sistone. Tror du inte det finns ett samband med produkterna?
Emmi Eriksson
Emmi Eriksson - 4 måneder siden
Du kanske missat det, men hon nämner i videon att det blivit mycket bättre efter att hon börjat använda deras produkter.
Neste