FESTA MED OSS I BÅSTAD

0
0
 
-I denna video förekommer reklam för mitt varumärke Caia-
caiacosmetics.com/
Runtime: 19:48

Kommentarer

Gustav Nordqvist
Gustav Nordqvist - 2 måneder siden
Jag har läst igenom en stor del av kommentarsfältet, varenda kommentar har varit riktigt elaka. Jag förstår inte vad det är för fel på vissa Personer. Jag ser inga problem med att festa, även om jag själv aldrig festar.
Mimmi99
Mimmi99 - 2 måneder siden
Skäms! Sjukvården går på knäna. Vi andra håller oss i karantän och då tycker du/ni att det är okey att dra runt i Sverige på fest. Det här hade varit illa i vanliga fall, men i Coronatider är det avskyvärt!!! Du är en offentlig person som andra unga personer ser upp till och tar efter. I och med det har man oavsett vad man själv vill ett ansvar! Ta det ansvaret på allvar! Detta gäller samtliga som är med, inte bara Bianca! Skäms!
lowa forsberg
lowa forsberg - 2 måneder siden
Vad heter den vita stickade overlap tröjan?
VIKADI-Group
VIKADI-Group - 3 måneder siden
👈🏽👈🏽👈🏽
Gabriella Grahn
Gabriella Grahn - 3 måneder siden
men nej, förlåt men när det håller på med en pandemi och så himla många blir sjuka och dör. hur ska den stoppas om folk som du går och festar hela tiden. Inget hat till dig love you men usch assååå. Va inte så nonchalant och förstå att man inte ska festa och sprida viruset.
Ida .p
Ida .p - 3 måneder siden
Bra förebild som ska åka till Palma samtidigt som folk undviker folkmassor är och resor för att skydda de i riskzonen. Det finns ingen ursäkt mer än att du är egoistisk.
Amortius
Amortius - 3 måneder siden
Sveriges elit...
Magda
Magda - 3 måneder siden
Nämen åh jag vill ju ha det där hårbandet med CAIA på! 😍🙌🏼
alva
alva - 3 måneder siden
finns inga som helst bevis på att dom med antikroppar är skyddad mot viruset. sjukvården går på knäna för ER skull. för ERT beteende. du har en roll i samhället. en roll som inte verka passa dig.
Jimmie Karlsson
Jimmie Karlsson - 2 måneder siden
Nää det finns det ju inte, var inte länge sen media gick ut med att 1-2 stycken i sjukvårds personal runt om i världen blivit smittade 2 gånger, kort inpå första tillfället.
openupyourself
openupyourself - 3 måneder siden
Kräktes lite i munnen.
Mr Maniac
Mr Maniac - 3 måneder siden
Känner inte till dig overhude, men for guds skuld! Ta dig sammen!!
Olivia Ivarsson
Olivia Ivarsson - 3 måneder siden
Bäst är du Bianca, ly❤️❤️❤️❤️
I love dogs 44
I love dogs 44 - 3 måneder siden
du är bäst
Magnus Samuelsson
Magnus Samuelsson - 3 måneder siden
Ja förstår till fullo den kritik som flödar här....fan va skruvat
Sassa B
Sassa B - 3 måneder siden
När vi just nu befinner oss i en pandemikris, VAD är det som får dig ens att vilja åka till Båstad? Varför? Jag förstår inte? Hela videon var ju en enda stor corona-orgie. Hur kan man som influenser vilja promota detta? Och gå helt emot alla rekommendationer på hur man ska bete sig för att minska smittspridningen. Är du kapabel till att förstå att detta är ett av dom sätten där folk smittas? Och nej du var såklart inte ensam där. Alla är ju lika egoistiska och dumma och pissar på allt som har med sjukvård och medmänsklighet att göra! Men du väljer att visa upp för hela Sverige hur du ABSOLUT INTE bryr dig någonstans om denna pandemin och att folk faktiskt dör, och du gladeligen vill vara med där smittspridning sker. Jag undrar bara, varför? Snälla förklara. För jag kan bara inte förstå detta 😠
Zedja
Zedja - 3 måneder siden
Hon säger att hon inte gjort fel, men ska vi bryta ned vad hon och samtliga andra på den här festen gjort för fel?
1. Hon åker från Stockholm som har haft över 22 tusen fall av Covid, till en annan ort.
2. Hon bor inte med någon av dessa människor, men drar sig inte från att kramas med eller röra på dessa människor och det finns ingen mask så långt ögat når.
3. Det räcker med att en enda person bär på viruset för att sprida vidare det och spela roulette med de nysmittades liv, då inte bara de i riskzonen har dött av denna pandemi.
4. Dessa personer är så omdömeslösa att de utan tvekan kommer smitta vänner och familj när de kommer tillbaka till deras hemorter.
5. Vi lever i en pandemi, så sluta leva som om allt är som vanligt. Unga människor influeras av hur hon lever och kommer göra som hon, vilket betyder att de också kan sprida viruset.
kape351
kape351 - 3 måneder siden
👍👍👍👍👍
Abbe
Abbe - 3 måneder siden
bortskämda egoistiska snorungar som skiter i alla människor i sin omgivning och leker godhetskrigare
Abbe
Abbe - Måned siden
@Elin Littorin Hon är en offentlig person, de är stor skillnad
Elin Littorin
Elin Littorin - Måned siden
Helt ärligt? Ska du sitta här och klaga. Finns ju sååå många människor som festar och så trots corona så passa på att skriva till var och en istället 🙄 så ska du se att det hjälper..
Andreas Karlsson
Andreas Karlsson - 3 måneder siden
Läste på Aftonbladet att du ska lägga ner helt! Det blir det bästa du gjort. Du är patetisk som har mage att gnälla på Bard! Han är ju så långt över din begåvning man kan vara.
Men festa vidare med dina hjärndöda kompisar! Lycka till!
Kim Sicario
Kim Sicario - 3 måneder siden
Vafan är det som händer, beter sig vettigt folk såhär under dessa tider! Ush
kape351
kape351 - 3 måneder siden
Inte vettigt folk
Carina Amandusson Sjöbäck
Carina Amandusson Sjöbäck - 3 måneder siden
Social distansering har du väl ändå hört talas om.Bra att du tar ett brake så du som influenser kan ta ditt ansvar och visa upp rätt vision och bilder.Du har ett stort ansvar då många gör som du och därmed riskerar att öka smittspridningen Nonchalant mot sjukvården,oss äldre och hela Svenska samhället.Du måste också ta ditt eget ansvar du är myndig.Andra kan inte ta det åt dig.Har du hört talas om Adam Alsing och det hårda slitet inom sjukvården.Alla måste ta sitt ansvar för samhället.Vårt samhälle!!!!!!Du borde väl också vara intresserad av att man så fort som möjligt kan stryka våra reserestriktioer.
Tripod
Tripod - 3 måneder siden
Kan vi bygga en mur runt Stockholm. Så vi får vi ner Corona i resten av landet.
kape351
kape351 - 3 måneder siden
Håller helt med!!
Challe3d
Challe3d - 3 måneder siden
Vet du varför du får så mkt skit o hat?Det ska jag förklara för dig. Du verkar inte förstå konsekvenserna av det du gör. Du är en influencer vilket innebär att allt du gör påverkar dom som följer dig vilket gör att du har ett ansvar. Vad tror du dina anhängare tänker när dom ser att du är ute o festar mitt i en pågående pandemi som skördar liv?Dom kommer tänka precis som du gör. dvs dom kommer skita i social distansering och bete sig precis lika illa som du gör för kan du göra det då gör dina anhängare det.Sen förstår ni såklart varför ni inte blir smittade o belastar vården o alla sjuksköterskor ännu mer med erat vidriga beteende. Du ska vara en vuxen människa som dessutom är en influencer men inte ens förstår vidden av sitt eget beteende?Om du skulle bete dig som en vuxen individ och förståhur många du påverkar kanske du skulle bli mindre hatad.
kape351
kape351 - 3 måneder siden
Inte bara hon. Hennes influencerpolare är inte ett dugg bättre.
Åsa Romson Är en pajas
Åsa Romson Är en pajas - 3 måneder siden
Jävust respektlöst. Hoppas du är borta från media länge... ”måste ta en paus” Hahah
Anita Määttä
Anita Määttä - 3 måneder siden
Och sluta ta upp allt som skrivs i dina videoinlägg. De triggar ju bara alla som vill ha hat mot er. TA inte upp något!
sara sder
sara sder - 3 måneder siden
Förstår att det är en världspandemi som pågår osv. Men egentligen hur länge ska man behöva vara inne och hemma egentligen. Det går inte att alltid vara det. Man måste fortfarande kunna få leva. Förstår att man ska respektera riskgrupper osv men ändå. Det går inte att leva instängt hela livet.
kape351
kape351 - 3 måneder siden
Nä det går inte leva instängda men det är massor av saker man ändå kan undvika för att minska risken för spridning. Man överlever även om man inte går på krogen. Handla kan man göra en gång per vecka. Och man kan undvika att vara nära andra. Dessutom är det människor i alla åldrar som blivit allvarligt sjuka och inte bara riskgrupperna. Inte bara dom i riskgrupper man ska respektera. Det är alla som kan sprida viruset vidare
thealiceftw
thealiceftw - 3 måneder siden
spicey chicken i sallad... så ätstört.
du blir bara smalare o smalare.
snälla sök hjälpen!
Hanna Karlsson
Hanna Karlsson - 3 måneder siden
Älskar er❤️❤️
sophia Ward
sophia Ward - 3 måneder siden
Jag är fast i Australien och just nu är läget under kontroll där jag bor men jag oroar mig dag ut och dag in pga min familj hemma i Sverige.. ja jag kan ta ett flyg hem men jag kan inte komma tillbaka hit och jag bor här nu och har mitt nya liv här. Om jag hade åkt hem skulle det vara en risk för familjen också. Jag hade inte kunnat jobba eller träffa min bästa vän i Göteborg för oron jag skulle bära på att åka hem och sova hos min mamma och pappa efter en vanlig jobbdag. Helt sinnessjukt hur många svenskar lever sina liv. Vänner och bekanta här i Australien kan inte förstå hur många svenskar lever sina liv som dom gör. Jag får höra och se på Instagram av svenskar att dom ” önskar att den här skiten är över snart” Men stanna hemma dåååååå tänker jag, det är så man får viruset att försvinna, restriktioner och isolering
Cheers
EDITS
EDITS - 3 måneder siden
Ja, tyvärr är de flesta i Sverige idioter. Och jag är livrädd för mitt liv, är i riskgrupp, och människor tar inget ansvar alls, står för nära i butiker, ingen använder munskydd. Jag hade munskydd men de tog slut. Med tanke på hur lite hjälp jag får verkar det som att människor hoppas att jag dör... Är så jävla orolig. :( det borde finnas ordningsvakter som tvingar människor att hålla avstånd. För av nån jävla anledning vill alla stå så nära de bara kan. 😨
Madeleine Johansson
Madeleine Johansson - 3 måneder siden
bryter alla hat kmentarer om corona tror du lixom har fattat😛 Jag undrat vart .an köper den där du kör med i ansiktet när ni sitter i bilen 4:14 😊😊 tack på förhand 😘
Nellyli1
Nellyli1 - 3 måneder siden
Spelar väl ingen roll hur långt borden står ifrån varandra om man ändå sitter i varandras knän å äter med samma bestick???
kape351
kape351 - 3 måneder siden
Inte är det lätt för influencerna från storstan att veta skillnaden mellan typ 3 dm och 3 meter.
Matilda Forsler Mott
Matilda Forsler Mott - 3 måneder siden
sveriges pinsammaste tjej.
Nicklas Bergqvist
Nicklas Bergqvist - 3 måneder siden
Jaja. Som influencer så har man ju ett ansvar även i dessa coronatider så kritiken är absolut på sin plats när man sett denna omtalade filmen. Ändå tycker jag att ni kommit undan den mest skarpa kritiken och det är: HUR I HELVETE TÄNKTE NI NÄR NI DRICKER HOTSHOT? NI BORDE FAN SKÄMMAS...
Elin W
Elin W - 3 måneder siden
😨
Nej Nej
Nej Nej - 3 måneder siden
Människor som festar under en pandemi: 🤡
Lemelle
Lemelle - 3 måneder siden
IDIOTER
MarinaLarsson
MarinaLarsson - 3 måneder siden
Du är helt sjukt ute 😰
Ali the teen Ager
Ali the teen Ager - 3 måneder siden
Asså folk är helt tappade detta är endast rekommendationer så man måste inte följa dom och så folk överdriver om Corona över att hur enkelt man kan få det är förmodligen skitsnack folkhälsomyndigheten och andra skit läkare säger detta endast för att skrämma o jävlas med folk
Jimmie Karlsson
Jimmie Karlsson - 3 måneder siden
Skrämma? Över 1800 pensionärer har dött. Vad tjänar folkhälsomyndigheten på att skrämma oss ? Av med foliehatten, du är väl säkert en sån person som tror flygbolag sprutar gift i luften också. Illuminati ska ta över världen. Månlandningen var fake. Gå och ta ett snack med dom läkare som sliter arslet av sig och kom sen tillbaka och säg om dom bara "skrämmer" oss lr inte.
kape351
kape351 - 3 måneder siden
Det är bland annat pga. Idioter som du som över 5500 människor dött och över 75000 är smittade. Ni idioter som skiter i rekomendationer och ni som drar till båstad på fest. Tror inte ni tycker det är så kul när nån av era vänner, släkt eller föräldrar ligger i respirator.
John Kajhs
John Kajhs - 3 måneder siden
Båååstad i karantän...
tjokolat
tjokolat - 3 måneder siden
Influencer? Snarare influensa.
David Ransgart
David Ransgart - 3 måneder siden
Ni som blir kränkta svär ni är ute på stan och skriver endast för hon är hon. Visa respekt till henne och hon väljer vad hon får göra. självfallet är dagens situation dålig men ni behöver inte fokusera på andras privatliv
kape351
kape351 - 3 måneder siden
Nä. Vi andra fokuserar på att hålla avstånd till andra människor för att inte sprida ett virus vidare som många dör av
Victor Lund-Redin
Victor Lund-Redin - 3 måneder siden
ahahaha latterligt at se hvor dumme svenskere er.
Bear Power
Bear Power - 3 måneder siden
Shit hvor uinteressant og uintelligent
ThankYouForTheMusic
ThankYouForTheMusic - 3 måneder siden
För er som inte har förstått formulan på våra bronz.. Nä nu sa jag fel. Jag menar förstås för er som inte har förstått formulan av att skydda varandra och vilket ansvar var och en av oss har. Varsågod. Enjoy och skrolla framåt till 4:49. https://www.youtube.com/watch?v=NrFOihWYXeA
Mailo 69
Mailo 69 - 3 måneder siden
Härlig vlogg ❤️
Daniel T
Daniel T - 3 måneder siden
Ledsen och oroad... Med tanke på folkhälsomyndigheternas rekommendationer och med den genomslagskraft du ändå för f*n har Bianca så gränsar den här videon tamejfan till att vara kriminell. De är så uppviglande, så KORKAT att det fullkomligt saknar motstycke. Åk för f*n och praktisera på någon Corona-intensiv ett par veckor så kanske du utvecklar någon d*ävla form av vettigt, NORMALT tankespår och vlogga DET istället. Då skulle du vinna respekt. Den här d*vla tramsvideon är ju så absurd i dessa tider, skräck från början till slut.
TheSwe001
TheSwe001 - 3 måneder siden
Det pågår en viruspandemi
Mikkel Korning
Mikkel Korning - 3 måneder siden
Stupidity.... And egoism
Emmy Nilsson
Emmy Nilsson - 3 måneder siden
men för i helvete hörni ni är alla över 25 bast?!?! min lillasyster på 13 tar mer eget ansvar än ni!
Robin L
Robin L - 3 måneder siden
Du åker till Båstad för att festa mitt under den pågående pandemin? Och så är du så korkad att du kommenterar i expressen att ”du har antikroppar”? Vad bra för dig att DU har det, men nu är det ju så att du, av någon konstig anledning, antagligen lockade ett helt gäng människor att bege sig dit för att festa, och dom kanske inte har det, och därför sprider viruset ännu mer än vad det redan gör nu....
Vet inte om du kanske råkat få botox in i hjärnan eller något liknande, men jag blir fan mörkrädd när jag ser och hör sånt här.
Nyckelordet i din ”karriär” är ju influencer, alltså lyssnar antagligen vissa människor på dig, och nu ser dom dig gå ut och festa, dessutom åker du iväg någon annanstans för att göra det, och därför riskera öka smittspridningen där avsevärt om vi har otur.... riktigt riktigt korkat. Om man vill ha en anledning att ta bort ”yrket” influencer har du nu försett många med det.
Och till råga på allt är din thumbnail till den här videon någon som pussar dig på kinden, är du helt tappad bakom flötet eller?!?
AndreasM8686
AndreasM8686 - 3 måneder siden
vart osäker på vem Bianca Ingrosso är, läste i expressen om detta och ville ta en närmare titt och jag har fortfarande inte en aning. Klarade kolla halva videon. Det är liksom bara ytterligare en suck åt "partyeliten" från sthlm. Vill bara låta andra sthlmare veta att vi är många som vet att ni inte går att dra under en kam. Detta är det extremaste och representerar inte alla sthlmare. Mvh en icke sthlmare som dessutom hört talas om covid19
John Kajhs
John Kajhs - 3 måneder siden
Happy smitta Östermalm...
zer00rdie
zer00rdie - 3 måneder siden
Smaklöst.
chris ainsworth
chris ainsworth - 3 måneder siden
TV4 kicked Alexander Bard for calling Bianca an "attention whore".
Seems pretty accurate to me.
TV4 should kick her after this pathetic episode
Eva Jansson
Eva Jansson - 3 måneder siden
Du säger att du har antikroppar! Och tror då att du inte kan smitta andra! Men du kan i vilket fall smitta andra! Fast du är i mun!
adam andersson-roth
adam andersson-roth - 3 måneder siden
Jag kom på mig själv med att tänka helt fel när det gäller influencers och den här Båstadsresan. Om det hade funnits någon ånger eller känsla av " fan, nu gjorde vi bort oss" så hade videon varit borttagen för länge sedan. Att den och andras videofilmer ligger kvar är givetvis menat som en provokation av "The Untouchables". Dessa hårt arbetande yrkeskvinnor och män. (dom orden smakar verkligen kalkon i munnen). Hur funkar nattsömnen för dessa Östermalmsskålandes entreprenörer som har som yrke att lura på tonåringar produkter som dom tar 50-200000 för att nämna. Att inte ens förstå att den här Båstadstrippen gör att det finns ett före och ett efter när allting vände. Att få kritik från regeringsrepresentanter borde ju vara väldigt omskakande för varenda enskild medborgare, men på narcissister biter det givetvis inte. Självklart har ni partybesökare varit i kontakt med varandra och pratat efter Båstad och kommit fram till att "vi har fan i mig inget att skämmas för". När man har kända anhöriga som i detta fall inte förmår er att att förstå när det är dags att göra en Pudel , då spiller det givetvis även över på dom. Jag avskyr hatdrev ,mobbning och annan förföljelse men när man man leker med andras hälsa så är risken stor att man blir förlöjligad, idiotförklarad och hånad. Som tur är för er så består eran målgrupp av jättelojala unga människor som kanske inte riktigt inser jätteblundern ni "stjärnor" begått. Men arrogans kommer som alltid bemötas med avsky, speciellt när arrogansen kommer från dom privilegierade. Förr eller senare kommer det att komma en tidningsrubrik som lyder "Coronafall smittspårad till Influencerfest i Båstad". Ta bort videon, Pudla och visa åtminståne ett uns av självkritik. Be sen till högre makter att ni inte behöver besöka någon vårdinrättning på väldigt, väldigt länge, det finns en rätt stor möjlighet att ni får ett ganska besvärat bemötande.
TheWarmcoldsurfer
TheWarmcoldsurfer - 3 måneder siden
WORD
ugrath
ugrath - 3 måneder siden
Mitt i Covid-tider? Onödigt.
MarCuseusFX
MarCuseusFX - 3 måneder siden
"Väldigt bra" social distans. Adam Alsing är tydligen redan bortglömd.
**FACEPALM**
H.Kemal ALTIN
H.Kemal ALTIN - 3 måneder siden
😲😲😲😀😀😀👍👍👍
Mr. Larsson
Mr. Larsson - 3 måneder siden
Antar att influencers inte kan drabbas av covid-19...pinsamt detta.
Freja Hildingsson
Freja Hildingsson - 3 måneder siden
Macuse har varit min lärare på lyrfågel skolan
Kjell
Kjell - 3 måneder siden
Vad säga??? Återigen visar dessa mediakåta individer hur lite de har i huvudet. Det är ju bara att konstatera att dessa individer som har ett behov av att synas har stannat upp i mognadsprocessen. Jag bara undrar varför dem gång efter gång uttalar som de gör. Eller gör de skäl för att "en dum blondin" stämmer???
Noia000
Noia000 - 3 måneder siden
Hun kommer aldri til å legge ut en video der hun skitter ned seg på youtube. Så unansvarlige er hun ikke vel ?
Hannah
Hannah - 3 måneder siden
Avprenumererat, avföljt, kommer aldrig i mitt liv köpa caiaprodukter
Elin Littorin
Elin Littorin - Måned siden
Blablabla gör som du vill, ingen bryr sig om du avföljer eller inte
EDITS
EDITS - 3 måneder siden
Du behöver inte överprisat skit från Caia gjort av en bortskämd, oempatisk överklassmänniska som Bianca ändå. Jag använder väldigt sällan smink, men om jag använde smink skulle jag aldrig stödja henne, för hon är ingen bra förebild.
TheWarmcoldsurfer
TheWarmcoldsurfer - 3 måneder siden
Bianca har nu visat tusentals barn och ungdomar att det är såhär man beter sig under en droppsmitta. Antikroppar eller inte. Droppsmitta deltar alla i med våra händer.
Balder B
Balder B - 3 måneder siden
Töntigaste jag set tror jag, det är ju även i båstad som bratzsen är kända för att vaska.
För folk som inte vet vad vaska betyder( dom köper en jädra massa champang och heller ut för att visa hur mycket pengar man har. En del vaskar för flera hundra tusen.
Samma skit händer på Stockholmsveckan på gotland och halmstad osv.)
Jag skiter faktiskt fullständigt i att folk blir smittade, speciellt folk som anser sig mer värda än andra och folk som tror på gud.
kape351
kape351 - 3 måneder siden
Festa i båstad och vaska är bara ett kvitto på att man saknar en hjärna.
Annlouise Johansson
Annlouise Johansson - 3 måneder siden
Så ytligt
Ellinor Skog
Ellinor Skog - 3 måneder siden
Du är så fantastik du är så snygg och bäst bry dig inte om vad andra säger jag
Älskar dig jag var våra att ra själv mors men du drog mig tillbaka och gjorde mig stark 💪🏻 jag vill träffa dig!!!!🥺💗🥰
TheWarmcoldsurfer
TheWarmcoldsurfer - 3 måneder siden
Ta hand om dig. Självmordstankar är en del av kemisk depression. Viktigt så du förstår att ångesten inte är ditt fel. Härligt att du har något som drar upp dig. All lycka till dig. Hoppas du testar olika mediciner. Om Bianca ger dig kraft så njut av det.
Nova
Nova - 3 måneder siden
Du vet inte varför du ser så ofräsch ut i ansiktet säger du., det är allmänt känt att hur man är på insidan syns på utsidan.. Finns inget smink i världen som kan dölja det.
Ebba Ronström
Ebba Ronström - 3 måneder siden
Asså jag fattar verkligen inte varför vissa politiker skyller på dig Bianca för du har ju sagt flera gånger i dina andra vloggar att du är emun och har antikroppar, aja tycker att du är bäst på youtube ❤️❤️❤️❤️
Jimmie Karlsson
Jimmie Karlsson - 3 måneder siden
En emu btw är en stor fågel.
Jimmie Karlsson
Jimmie Karlsson - 3 måneder siden
Forskare har inte ens sagt att antikroppar skyddar någon med 100% garanti, eller om du kan fortsätta smitta/bli smittad. Eller ens hur länge det kommer. Så vart fan får ni "immunitet " ifrån? Lär er läsa något intelligent så kanske ni lär er något
TheWarmcoldsurfer
TheWarmcoldsurfer - 3 måneder siden
Imunen kvittar. Det är inte det kritiken gäller. Det handlar om att supa och klänga i varandras ansikten i den här pandemin vi är i. 5500 människor har dött. Man skall undvika fester och hålla avstånd. Det är signalen och vad man visar utåt som är grejen. Hej Alla fans. Så här är kul att göra. Just nu dödar...kul.
kape351
kape351 - 3 måneder siden
Hur vet hon att hon är imun. Och hur vet hon att hon har antikroppar när inte ens forskarna vet om antikropparna hjälper.
John Kajhs
John Kajhs - 3 måneder siden
Nu kommer det fram att bara 6% e immuna efter Corona och man kan få den igen. Det smittar som fan. tack Bianca från alla Covid i Båstad. Försvinn från Kanal 5 och Tv4.
Emil O
Emil O - 3 måneder siden
Jävligt vidriga människor
Maja Blennermark
Maja Blennermark - 3 måneder siden
Det är roligt hur det finns sååååå många andra som festar men det är just Bianca som ska få allt hat??
kaerrma
kaerrma - 3 måneder siden
Rickard Andersson Hade säkert varit tystare om hon hade gett fasen i att filma och lägga upp .. men sanningen kryper alltid fram så småningom .. och då hade det blivit ett jäkla liv ändå
Rickard Andersson
Rickard Andersson - 3 måneder siden
Om du är en offentlig person så finns det en hel del personer som följer dej, vare sej det är vettigt eller inte. Om det inte har någon större effekt på dej själv eller dom runt dej, så spelar det egentligen ingen roll, men detta är naturligtvis destruktivt och kommer att dra ut pendemin längre än nödvändigt, allt för för att få festa framför kameran.
TheWarmcoldsurfer
TheWarmcoldsurfer - 3 måneder siden
Alla som festar är värda en rejäl utskällning. Hon lever på media och tjänar miljoner på det. Då får man ta både ros och ris.
kape351
kape351 - 3 måneder siden
Alla är inte en så offentlig person som bianca. Men alla idioter som festar är hatade
Maja Blennermark
Maja Blennermark - 3 måneder siden
Bianca ska inte få såhär mycket hat. Hon tar sitt ansvar, om hon vet att hon inte kan smitta, bli smittad eller föra vidare sjukdomen är detta inte erat problem. Bianca är mycket medveten om vad hon gör så håll käften, sköt era egna problem och låt Bianca sköta hennes
TheWarmcoldsurfer
TheWarmcoldsurfer - 3 måneder siden
Handlar inte om det. Handlar om att delta i sådant som vi alla är avråda från pga att människor dör. Nej tack. Jag kommer inte på festen. Det är rekomenderat att inte göra så och jag känner att vi har en pandemi i Sverige.
Jimmie Karlsson
Jimmie Karlsson - 3 måneder siden
Tyvärr vet hon ju inte det . Och inte du heller. Detta är från dagensmedicin " TT: Men det normala är väl ändå att en immunitet betyder att man inte kan smitta andra ? - Ja, men det behöver inte vara hundraprocentigt. En immunitet är inte alltid plus eller minus. Man kan tänka sig att man får ett bättre eller sämre skydd. Eller att det finns risk för att man tar med sig smitta. Vi vet heller inte hur länge den här immuniteten varar. Det är sånt vi ska försöka titta på nu." "Det mest kritiska för olika tester är deras specificitet, det vill säga risken för ett falskt positivt provsvar. Det vill säga om testet visar att du har antikroppar, fast du i själva verket inte har det. " Hon vet inte alls något om att hon lr andra inte kan smitta, läkare är inte ens överens om att antikroppar hindrar dig från o smitta andra, eller bli smittad på nytt. För att inte tala om att antikropps testerna kan ge felaktiga svar.
StrangeDays
StrangeDays - 3 måneder siden
Vad i hela helvete var det jag just bevittnade?
TheWarmcoldsurfer
TheWarmcoldsurfer - 3 måneder siden
Folkhälsomyndighetens allmänna riktlinjer inför sommaren.
Citat. 13e juni. "Liksom tidigare betonar de allmänna råden vikten av att hålla avstånd och att hålla en god handhygien. Större sociala sammanhang – som dop, fester, bröllop och begravningar – bör undvikas".
TheWarmcoldsurfer
TheWarmcoldsurfer - 3 måneder siden
Jag läser en hel del att vad spelar det för roll om bara just de sitter på varandras axlar, klänger och pussar varandra, matar varandra, dricker shots i armkrok? Det är mellanrum mellan borden. Okej. Om nu alla gjorde så. Känns det då lika okej? Det sänder ut en signal till ungdomar att gör såhär. Läs FoHM riktlinjer inför sommaren. Om man tjänar feta pengar på att ungdomar följer en kan man visa vad som är rätt eller fel. Supa och vara i varandras ansikten är inte okej....kvittar hur mycket det skylls på att de följde krogens direktiv. Om de läser på kommer de upptäcka att det är fel. Det sade Johan Karlsson med igår på pressträffen. Ansvar gäller! Vissa säger att hon bara är ett barn. 25 år för mig är inte ett barn.
Alva Liljestrand
Alva Liljestrand - 3 måneder siden
Även om man har haft corona och bär på antikroppar kan man fortfarande bära på smittan och smitta andra. Man kan också få corona igen. Folkhälsomyndigheten har aldrig sagt att de som haft corona eller som bär på antikroppar får leva som vanligt. ALLA ska fortfarande följa samma rekommendationer som tidigare. Det innebär då t.ex. att undvika sammanhang där man träffar människor som man vanligtvis inte träffar. Fester kan vara en sådan tillställning och dessa ska därför undvikas. Hålla avstånd är en annan sak - 2 meter så ofta det är möjligt är rekommendationen. Kom ihåg att lyssna på just Folkhälsomyndighetens råd och inte själv dra slutsatser om hur du kan leva ditt liv. Det handlar om respekt gentemot andra människor och då särskilt gentemot de som är i riskgrupp och de som jobbar inom vården.
Emilia Nikolajevna
Emilia Nikolajevna - 3 måneder siden
Förr eller senare så kommer alla att ha fått Corona..spelar ingen roll om du har antikroppar eller ej
Rebecca Debessay
Rebecca Debessay - 3 måneder siden
Men vad fan håller ni på med hon har en anti-kropp och de hade 3 meter mellan borden så vad är erat problem
TheWarmcoldsurfer
TheWarmcoldsurfer - 3 måneder siden
Det handlar inte om det. Det handlar om att man deltar i en fest och hjälper till att smitta varandra med hjälp av händerna. Det av avgått av FoHM att delta i fester. Grejen är sedan att visa upp det här när folk dör. De som har henne som idol tror att det här är okej och skäller på de som vet vad som händer i landet.
kape351
kape351 - 3 måneder siden
Vad fan spelar 3meter mellan borden för roll. Det är inte borden som sprider smitta. Det är människorna och dom håller INTE avstånden. Och att antikroppar hjälper har forskarna aldrig sagt. Bianca är inte ensam som du ser på festen. Och inte tror jag allihop har antikroppar.
Jimmie Karlsson
Jimmie Karlsson - 3 måneder siden
Finns det ingen garanti för . Detta är från dagensmedicin " TT: Men det normala är väl ändå att en immunitet betyder att man inte kan smitta andra ? - Ja, men det behöver inte vara hundraprocentigt. En immunitet är inte alltid plus eller minus. Man kan tänka sig att man får ett bättre eller sämre skydd. Eller att det finns risk för att man tar med sig smitta. Vi vet heller inte hur länge den här immuniteten varar. Det är sånt vi ska försöka titta på nu." "Det mest kritiska för olika tester är deras specificitet, det vill säga risken för ett falskt positivt provsvar. Det vill säga om testet visar att du har antikroppar, fast du i själva verket inte har det. " Så nej. anti-kroppar betyder inte att man inte smittar med 100% garanti. Du kan fortfarande även ha smitta med dig om du har otur, tror du att varenda jävel på den här festen hade antikroppar lr? Det är ni som tror att det är 100% lungt att glida runt o göra vad man vill som har något form av problem och inte vet någonting alls om varken virus eller andra sjukdomar. 3meter mellan bordet? man ser klart o tydligt att varenda kotte knappt befinner sig 1meter ifrån varandra. Förstår att det är svårt med avstånd för er som följer henne. Skillnaden på 3Decimiter och 3meter är ju inte så lätt. Är det svårt att stanna hemma ett tag eller och ge fan i att dra ut o "festa"? egoistiskt äckligt beteende.
Lucky camacho papaleo
Lucky camacho papaleo - 3 måneder siden
Svenska dagbladet
"I rusningen efter antikroppstest varnar nu Världshälsoorganisationen, tyska smittskyddsinstitutet och forskare för osäkra resultat och bedräglig säkerhet. Alla som varit sjuka får inte antikroppar – och vissa tycks ha motståndskraft mot sjukdomen även utan antikroppar."
M M
M M - 3 måneder siden
Är det sant att hennes mormor och morfar är kusiner?
Ms. Molly
Ms. Molly - 3 måneder siden
Farmor ofarfar
syLzPictures
syLzPictures - 3 måneder siden
Innehåller mer plast än LEGOLAND
TheGreatestH
TheGreatestH - 3 måneder siden
Till alla er som klagar på Bianca, gå in och kolla alla andra vloggare som gör exakt likadant och klaga på dem också. Sedan är det ju även högst troligt att Bianca redan haft covid-19 ch därmed inte kommer att föra någon smitta vidare till andra.
Jimmie Karlsson
Jimmie Karlsson - 3 måneder siden
Finns läkare som sagt att dom inte vet om du fortfarande kan sprida smittan vidare även fast du själv har antikroppar, sen vet inte dom hur länge dessa antikroppar faktiskt fungerar heller. Så bara för man själv haft det är det fortfarande oansvarigt att gå ut o festa när man lika gärna kan spendera tid hemma ett tag tills detta är över. Folk i Sverige är dumma i huvudet, Hade alla bara distanserat sig ett tag för länge sen hade det här snart vart över. Men folk ska ju så klart envisa sig med skidsemester, fester i båstad, krogbesök mm ändå vilket är ganska dumt. Alla på denna fest har antagligen inte ens haft covid-19 heller, vissa kan även bära smittan utan att direkt visa särskilt många symptom. eller ens några alls.
Siv Rinderud
Siv Rinderud - 3 måneder siden
Så dåligt av Bianca!!!
Editing Central
Editing Central - 3 måneder siden
låt oss få henne avstängd från allt, avfölj henne på alla sociala medier, de räcker för denna clownen nu.
Jennifer vöcks
Jennifer vöcks - 3 måneder siden
Vi som bor här vill inte ha dig här i en pandemi och smitta oss.
Patrik Lindstrand
Patrik Lindstrand - 3 måneder siden
Usch
Mona Nilsson
Mona Nilsson - 3 måneder siden
Min respekt för Bianca 📉. Väldigt äckligt beteende nu när all vårdpersonal jobbar röven av sig. Tänk på alla som är i riskgrupp det är inte bara gamla människor som kan dö av det här. Finns många unga också som har sjukdomar som gör att dom också kan dö av Covid-19.
Gunnel Gunnelsson
Gunnel Gunnelsson - 3 måneder siden
Va fan! Trodde det fanns lite vett i Alla människor om att följa folkhälsomyndigheterna men tydligen nej
Agnetha Arvidsson
Agnetha Arvidsson - 3 måneder siden
Hade gärna festat med mina barn ,och barnbarn men tyvärr så har jag blivit smittad så kan inte ens träffa dom så ha så jävla kul i Båstad
Ms. Molly
Ms. Molly - 3 måneder siden
Ni hatare är patetiska, skäms på er att ge er på en ung tjej, håller ni på lika o skäller ut folk i er närhet som kanske beter sig likadant? Nej, för att ni för fega att skälla ut nån men bakom en skärm går det bra.
Jimmie Karlsson
Jimmie Karlsson - 3 måneder siden
@kape351 Så är det nog
kape351
kape351 - 3 måneder siden
@Jimmie Karlsson Kroppen hennes är väl 25. Men hjärnan är max 12.
Jimmie Karlsson
Jimmie Karlsson - 3 måneder siden
Ung tjej, hon är 25 år gammal inom ett par månader 26, Du talar som om hon vore en 14åring som inte kan tänka lite själv. Vid denna ålder bör man kunna föregå med ett lite bättre exempel, men hon drar ut och festar som en jävla tonåring.
kape351
kape351 - 3 måneder siden
Jag skäller ut folk som inte håller på reglerna i kassaköer och andra ställen. Corona är fan på allvar. Tyvärr pga. Såna här idioter så sprids det vidare och folk blir allvarligt sjuka och vissa dör. Tror du all vårdpersonal som sliter som djur tycker det är kul. Istället för att festa i båstad skulle dom hjälpt till på nåt sjukhus.
TheWarmcoldsurfer
TheWarmcoldsurfer - 3 måneder siden
Mina föräldrar betedde sig omoget gällande det här med Corona. Jag ringde upp och gav dem en utskällning. Berättade för dem vad de gjorde fel och vad det gör för andra människor. Människor förlorar jobb, pengar och liv. Människor använder upprörda ord men som med mina föräldrar blir det här en utskällning. Inte hat. Bara en uppsträckning......att andra människor i samhället reagerar och vill skydda sig mot sådana här beteenden. För för första gången i ditt och våra liv så spelar vad och hur vi gör direkt andra människors liv. Läs på vilka direktiv som skall följas. De direktiven är framtagna för att skydda de som kan dö.....genom ex att man sitter för nära. Tar i varandras grejer, slickar varandra i ansiktet och dricker shots med ansiktena några centimeter bort. Du får läsa på. Hälsomyndighetens direktiv heter det.
Sanna O
Sanna O - 3 måneder siden
mobben är som en skock får när en börjar bräka hakar dom andra på
TheWarmcoldsurfer
TheWarmcoldsurfer - 3 måneder siden
Lär dig något om vad som sker i Sverige.....
marta stasiak
marta stasiak - 3 måneder siden
Respektlös!!!!😡
Olga Cortés Bruna
Olga Cortés Bruna - 3 måneder siden
Det finns gränser också för kändisar för att ta ansvar för deras beteende . Bianca du bär på ett ansvar och borde tänka lite mer på hur du kan påverka så många ungdomar med fel budskap.
COVI 19 Är ej över än eller har du med dina miljöner köpt dig en vaccin mot COVI 19 ? ......jag bara undrar.
samsung K
samsung K - 3 måneder siden
Fy faan vilken jävla loser du är. Precis som brorsan din
Johanna Lindgren Ekman
Johanna Lindgren Ekman - 3 måneder siden
Vi alla kanske ska skita i allt och göra som Bianca? Gå på resturang varje dag, festa, och leva som vanligt? SKÄMS människa!
Susanneh Nilsson
Susanneh Nilsson - 3 måneder siden
Det är lustigt. Efter att ett par dagar nu har gått och vart är alla hennes fans här på kommentarerna? Eller måste jag skrolla så långt ner för att finna er? Ni alla som skriver att ni
Maria Sead
Maria Sead - 3 måneder siden
Bianca jag vet inte om du läser detta men vill bara säga att fortsätt med det du gör du är grym! Gillar alla dina video och väntar alltid tills du lagt upp en ny❤ lyssna inte på dem som hatar dem är inte värda din tid och energi! Dem har inget bättre för sig än att försöka trycka ner och hata på folk.
ÄLSKAR DIG DU ÄR GRYM! MASSA KÄRLEK TILL DIG OCH DIN FAMILJ❤❤
Ronney
Ronney - 3 måneder siden
Hon och alla andra jävla "kändisnollor" är ju helt dumma i huvudet...
John Kajhs
John Kajhs - 3 måneder siden
Sitter och väntar på vlogger gänget det är happy hour i Kebab kiosken här intill äldreboendet. Alice.. Jockiboi. m.fl. skall komma..
Neste